Élet-Stílus

Egy éve ilyenkor: 20 év után kinyitották a dédnagymama rejtett szobáját

Ahogy minden héten, most is sorra vesszük azokat a cikkeket, melyek egy évvel ezelőtt leginkább érdekelték az olvasóinkat.

Rejtélyek, bűntények és bakik – hol kisebbek, hol nagyobbak, de nagyjából ezzel a három szóval lehetne leginkább leírni, egy évvel ezelőtt milyen témák keltették fel olvasóink figyelmét.

Kezdjük a legártatlanabbal!

Aki valaha bemerészkedett már egy edzőterembe, az biztosan elképzelte, mennyire kínos lenne, ha elesne a futópadon. Egy amerikai nőnek nem kellett a fantáziájára bíznia, hogy ez mivel is jár, ráadásul a gép a nadrágját is leszakította róla, és mindezt rögzítette egy kamera.

Kapcsolódó

Eggyel hátborzongatóbb, de még mindig inkább kedves történetről írtunk tavaly, mikor egy családnak feltűnt, hogy az elhunyt dédnagymamájuk házában van egy ajtó, amit 20 éve nem nyitott ki senki – végül rászánták magukat a lépésre, és levideózták, mit rejt a titkos szoba.

Kapcsolódó
20 év után nyitották ki a dédnagymama rejtett szobáját, ez fogadta a családot
A TikTokon eddig több mint 50 millióan látták, ahogy a hozzátartozók felfedezik a terepet.

Továbbhaladva a rejtélyek ösvényén 2023 júniusának elején elérkeztünk a horrorig: egy fiatal nő a vadvilágot szerette volna megfigyelni egy vadkamerán keresztül, azonban az eszköz egy True Detective sorozatba illő jelenetet rögzített, és magyarázatot azóta sem kaptunk a jelenségre.

Kapcsolódó
Szarvastetemből lakmározó, félmeztelen nőket vett videóra a vadkamera
Mintha valamilyen bizarr szertartást végeztek volna.

Az sem volt teljesen világos, hogy az a maláj hegymászó, aki egy serpa segítsége nélkül odaveszett volna a Mount Everesten, köszönetnyilvánítás helyett miért tiltotta le megmentőjét, és törölte a róla szóló kommenteket, de legalább később feloldotta a férfit a közösségi médiában.

Kapcsolódó

És egy kevés magyar politika a végére, ha már ma vannak a választások: rengeteg olvasónkat érdekelte egy évvel ezelőtt a Széchenyi Bank-per főszereplőjének, Töröcskei Istvánnak a kihallgatása, aki többek között a vagyoni helyzetéről is nyilatkozott.

Kapcsolódó
„Mindent elvettek tőlem, beleroppantam” – mondta az egykori Fidesz-közeli milliárdos
Töröcskei István sírva tett ma vallomást a bíróságon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik