Otthon

20 év után nyitották ki a dédnagymama rejtett szobáját, ez fogadta a családot

Mindenkinek vannak titkai, még a dédnagymamáknak is. Egy mexikói nő például nemrég jött rá, hogy a közelmúltban elhunyt dédije házában van egy rejtett szoba, amit több mint húsz éve nem nyitott ki senki.

Dayanne Flores a TikTokon számolt be a felfedezésre. Első videóján – amit egy hónap alatt több mint 50 millión néztek meg – az látszik, hogy egy férfi próbálja feltörni a zárt ajtót annak érdekében, hogy végre megtudják, mit rejt.

@dayannefloresa ¿Quieren saber que habia adentro? #miedo #fyp #viral #parati #escalofriante ♬ Amityville Horror – Scary Halloween Sound Effects – Halloween Sound Effects

A második epizódban lerántják a leplet a titokról. A helységben vallási szobrok, furcsa festmények és ijesztő csecsebecsék voltak szétszórva minden felé, de még a keresztre feszítésről is volt egy ábra a falon. Kevésbé rémisztő, mint amire sokan számítottak, de barátságosnak semmiképp nem lehet nevezni a látványt, ami a családot fogadta.

@dayannefloresa no sabemos que nos podamos encontrar 🤯 #miedo #fyp #viral #parati #escalofriante ♬ Horror, suspense strange sound – DN.FACTORY

Flores arról beszélt, kitakarítják a szobát és teljesen átalakítja. Kérdésre válaszolva elmondta, nem fél attól, hogy szellemek vették birtokba a házat.

Kapcsolódó
Zavarba ejtő ennek a texasi háznak a látványa
Van rá magyarázat, hogy miért nem lehet behajtani a garázsba.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik