Élet-Stílus

Dupla balszerencse: elesett a futógépen és még a nadrágját is elveszítette – videó

Ritka szerencsétlenség történt múlt héten egy 26 éves amerikai nővel: nem csak az egyensúlyát, de a nadrágját is elveszítette az edzőteremben. Bár eleinte megalázónak érezte a balesetet, később maga osztott meg róla videót.

Nem csak a lábain, de az arcán és az ajkain is csúnya sebek keletkeztek annak a fiatal nőnek, aki a futógépen esett el egy illinoisi edzőteremben. A 26 éves Alyssa Konkel azt mondja, a legnagyobb sérülés a méltóságán esett, mégis megosztja a történetét, hogy mások tanulhassanak belőle – írja a New York Post.

Konkel 10-es fokozatara állította a futógépet, ami nagyon gyorsnak számít, de a fiatal nő nem először csinált ilyesmit. Aznap azonban hirtelen elveszítette az egyensúlyát és elesett. Hogy le ne repüljön a gépről, az utolsó pillanatban elkapta a kapaszkodókat, ám ekkor a szalag elkapta és letépte róla a futónadrágját.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alyssa Konkel (@lysskonks8)

Egy másik nő sietett Konkel segítségére, aki ahogy összeszedte magát, azonnal elhagyta az edzőtermet. Később azonban visszament, akkor mutatták meg neki a balesetéről készült videót. Bár a nőnek eleinte fogalma sem volt róla, hogy miért veszítette el az egyensúlyát, a videó alapján biztos benne: az egyik cipőfűzője oldódott ki.

A fiatal nő azt mondja, történt már vele hasonló baleset, amikor 10 éves volt, úgyhogy kezd félni a futógépektől.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik