Élet-Stílus

Szarvastetemből lakmározó, félmeztelen nőket vett videóra a vadkamera

A vadvilágot próbálta lencsevégre kapni egy természetrajongó kanadai nő, de olyasmit kapott helyette, amit korábban elképzelni sem bírt.

„Nem tudom mire vélni, kirázott a hideg, ilyesmit nem látsz minden nap” – mondja a kanadai Corinea Stanhope, aki két félmeztelen nőt vett videóra, amint azok egy szarvastetemből falatoztak az éjjeli erdőben.

A Powell River városban, egy erdő szélén élő 36 éves nő néhány napja egy szarvastetemre bukkant lovaglás közben. Nagyapja, a 76 éves Bob segítségével felszerelt a közelben egy vadkamerát, mert kíváncsi volt, milyen állatok érkeznek majd a tetemre. A délután folyamán sikerült is lencsevégre kapniuk egy hiúzt, de ami később történt, attól kirázta őket a hideg – írja a New York Post.

Másnap, amikor Corinea visszament a nagyapjához, Bob közölte vele, hogy az éjjel két félmeztelen nő járt a szarvastetemnél. A nő biztos volt benne, hogy a nagyapja csak viccel, de aztán Bob megmutatta neki a vadkamera felvételét.

A jelenet, mintha egy horrorfilm részlete lenne. Éjjel két félmeztelen, fehér ágyékkötőt viselő nő jelent meg a tetemnél, majd mintha valami bizarr rituálét végeztek volna, ettek az elhullott állat húsából.

A nővérként dolgozó Corinea azt mondja, szinte biztos benne, hogy a nők parókát viseltek és nagyon reméli, hogy valójában nem ettek a tetemből, csak úgy tettek. A nő bízik benne, hogy valaki rossz tréfát űzött vele, ezért sehol sem jelentette az ügyet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik