Élet-Stílus

Akciódús nyaralás JUFA Hotels szállodákban

Friss hegyi levegő… Vegyél egy mély lélegzetet, vesd bele magad az aktív programokba, és élvezd, hogy most végre újra van időtök a közös élményekre. Szakadj ki a hétköznapokból és irány Ausztria 25 régiójának egyike! Töltsd meg az uzsonnásdobozod a svédasztalnál és már kezdődhet is a túra. A JUFA szállodák recepcióin változatos túratippeket kapsz, és túrafelszerelés is bérelhető. Egy aktív üdülés nem is lehetne ennél nyugodtabb!
© JUFA Hotels, Harald Eisenberger A JUFA Hotels szállodáiban változatos ajánlatcsomagokat kínálnak

A több mint 38 JUFA Hotels  bármelyike ideális kiindulópont a kisebb és nagyobb nyári kalandokhoz. Egy biztos: akár egy hangulatos mászóparkban, egy kalandos alpesi túrán vagy a függőleges sziklafalon, akár bent a teremben csinálod: az tuti, hogy jobb a falon lógni, mint az irodában ragadni. És ha szédítő magasságokba vágysz, akkor a JUFA Hotels környékén található via ferraták segítenek kiszakadni a hétköznapokból, miközben a lélegzetelállító kilátásban gyönyörködsz.

© JUFA Hotels, Harald Eisenberger Friss hegyi levegő, közös élmények – a tökéletes kikapcsolódás receptje

Ráadásul a JUFA Hotels szakértőinek túraajánlatai és a helyszínen található térképek segítenek, hogy az üdülés során ne kelljen túl sokat bíbelődni a választékot böngészve.

© JUFA Hotels, Harald Eisenberger Ideális uzsonna az aktív kikapcsolódáshoz

Esős napok? Nem probléma!

A JUFA szállodákban még az esős napokon sincs hiány mozgásban: a kicsiket és nagyokat is várják a beltéri kalandpályák, hogy kieresszék a gőzt. A nagyobb vendégek választhatnak a bowlingpálya, mozi, mászófal vagy wellness nyújtotta élmények között is – jó tudni, hogy minden JUFA szálloda más és más kikapcsolódási formákat kínál. Ha egy jó társasjátékozásra vágynátok, remek hírünk van: a tágas társalgók bőséges teret kínálnak a közös lazításra.

: © JUFA Hotels, Harald Eisenberger Kényelmes szobák, pazar kilátás

A szabadidős programokhoz hasonlóan az üdülési csomagok is sokszínűek az ott töltött éjszakák és programok szempontjából. Az ajánlatcsomagok két éjszakától indulnak, általában félpanziót és regionális finomságokkal megtöltött uzsonnacsomagot tartalmaznak, pluszban pedig túratérképekkel, túrafelszereléssel könnyítik meg a dolgunkat. Régiótól függően a helyi Active Card is jár a csomag mellé, hogy további élményekkel egészíthessük ki a hegyi kalandokat. A JUFA Hotels-nél tényleg mindenre gondoltak, csak élvezni kell a kiruccanást!

Tovább a foglalható ajánlatokhoz

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik