Élet-Stílus

Házasság első látásra: Enikő állítja, hogy Peti teljesen másként viszonyult hozzá, amikor nem forogtak a kamerák

TV2
TV2
„Nem udvarolt, a stáb előtt viszont hozta a showmanénjét.”

Fináléjához közeledik a Házasság első látásra. A műsor legutóbbi adásában Gyöngyi és Csabi, majd Kornélia és János is döntést hoztak a kapcsolatuk jövőjét illetően, a műsor végén pedig Enikőékre került a sor: a feleség elmondta, hogy folytatni szeretné a házasságot, Peti válasza viszont a péntek esti részig várat magára.

A párost – akiknek az elmúlt adásokban igencsak kihűlni látszott a viszonya – most a story.hu szólaltatta meg a konfliktusukkal kapcsolatban.

Bár most mindenki cédának, hisztérikának állít be engem, aki beletiport Peti lelkébe, és Andris karjaiban keresett vigaszt, de ez korántsem ennyire egyszerű. Először is kezdjük azzal, hogy a nézők csupán az életünk egy részébe nyertek betekintést, hisz nem 24 órában forogtak a kamerák, pedig lehet, hogy akkor teljesen más megvilágításba került volna a kapcsolatunk

– mondta a lapnak Enikő, aki azt állítja, férje teljesen másként viszonyult hozzá a kamerákon kívül, mint a felvételek alatt.

Ha nem volt közönség, távolságtartóbb volt velem, nem közeledett annyit felém, nem udvarolt, a stáb előtt viszont hozta a showmanénjét, és mindig pontosan tudta, hogy mit kell mondani, mit kell csinálnia ahhoz, hogy minden szituációból jól jöjjön ki. Meg kell hagyni, nagyon tudatosan, okosan játszotta ezt a játékot, csakhogy én nem szórakoztam vele, elkezdtem kötődni hozzá, miközben ő folyamatosan távolodott tőlem. Ezután került képbe nálam Andris.

Az üzletvezető hozzátette, eleinte csupán baráti alapon nyitott a DJ felé, hangsúlyozva: amíg értékelve van a párkapcsolatában, addig számára nem létezik más férfi, és a volt párjai mellett sem lépett félre sosem.

Petinek viszont már-már könyörögnöm kellett, hogy nőszámba vegyen, úgyhogy persze hogy jólesett az egómnak, amikor Andris érdeklődött irántam. Azt sosem tagadtam, hogy vonzódom hozzá, és nem közömbös számomra. Ráadásul minél többet beszélgettünk, annál nyilvánvalóbbá vált számunkra, hogy mi nagyon jó párost alkotnánk. Mondhatni, túl jót.

Enikő a férjével való konfliktus alapjául szolgáló üzenetváltásos incidensről is beszélt a lapnak.

Ez sem egészen úgy történt, ahogyan be lett állítva. Az egész egy félreértés volt, én pedig csak tovább rontottam a helyzeten azzal, hogy belekeveredtem egy hazugságba! Miután a csoportos párterápián kiderült, hogy ráírtam Andrisra, azt kommunikáltuk, hogy én dobtam fel annak lehetőségét, hogy felmegyek hozzájuk, és ő volt az, aki visszautasított engem, holott ez pont fordítva történt. Tudom, eddig nem ez lett mondva, és gyakorlatilag a Petivel való házasságom is részben ezen a félreértésen csúszott el, de tudatosan nem mondtam el az igazságot a férjemnek

– jelentette ki, mindezt pedig azzal magyarázta: ha már „ez lett kommunikálva, akkor úgy volt vele, hogy nem konfrontálódik a többiekkel, és magára vállalja a dolgot”.

Peti helyében én biztosan nem kaptam volna fel ennyire a vizet. Szerintem nem az lett volna a megoldás, hogy közli velem, menjek át a másik lakásba, hanem hogy üljünk le, és akkor beszéljük meg, mi volt ez az egész félreértés, de ő meg sem hallgatott. Akkor elég egyszerűen meg tudta hozni ezt a döntést, ezért felmerül bennem, ha ennyi kell ahhoz, hogy elköltözzek tőle, mi lesz majd egy nagyobb vitánál?

A történtekkel kapcsolatban Petinek is volt mondanivalója. A személyi edző úgy fogalmazott, csak mosolyogni tud az elhangzottakon, és úgy véli, Enikő szereti más megvilágításba helyezni a dolgokat, a felelősséget viszont nem vállalja.

Tény és való, hogy ő érzelmileg előrébb járt akkor, mint én, de nem hiszem, hogy ezért felelősségre vonhatna, ő mégis többször megtette. Megpróbálta belőlem kierőszakolni az érzéseket, majd ha valami nem az elképzelése szerint alakul, akkor áldozatnak állítja be magát

– jelentette ki Peti, aki Enikő azon állítására is reagált, miszerint ha nem forogtak a kamerák, másként viselkedett, mint a forgatások alkalmával.

Ezzel takarózni elég vékony jég, de nem számít, mit mond. Akik tényleg ismernek engem, tudják, hogy a kamerák mögött is ilyen ember vagyok. De ki veszi be azt, amit ő összehord? Ezzel csak maga alatt vágja a fát! (…) Szomorú, hogy azok után is képes ezt állítani rólam, miután ő maga is láthatta, hogy miképp nyilatkozom róla, a kapcsolatunkról, és hogy valóban mennyire rosszul érintett ez az egész. Pedig nem vagyok egy gordiuszi csomó, akihez 12 oldalas »használati utasításra« lenne szükség. Nem sok szabály van, amit be kell tartani, de ő kicsit eltaktikázta magát!

– zárta le a témát.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik