Szórakozás

Házasság első látásra: Enikő telefonon kapott fejmosást a nagyapjától, aki Petinek adott igazat a történtek után

TV2
TV2
„Férjed van, nem? Nem fogtad föl?”

Nem alakul derűsen Enikő és Peti kapcsolata a Házasság első látásra elmúlt epizódjaiban. A pár egy bajai kiruccanást követően veszett össze olyan csúnyán, hogy egy estét külön is töltöttek, Enikő pedig az említett nap folyamán a kísérlet egy másik férfi résztvevőjére, Andrisra is ráírt, érdeklődve, felmehetne-e hozzájuk. Csetelésük közben azt is tudatta a lemezlovassal, hogy nem közömbös a számára. Andris végül nemet mondott a dologra, tudatta továbbá a feleségével, Petrával is, hogy Enikő felkereste. Utóbbi ezen üzenetváltást a saját férjével, Petivel nem közölte, akkor derült rá fény, amikor Petra a közös párterápia alkalmával szóba hozta a dolgot.

Peti annyira megbántódott a történtek miatt, hogy később el is sírta magát a kamerák előtt, ahogyan azt is megrendülten viselte, amikor felesége elhagyta a közösen bérelt lakásukat. A másnapi párterápiára már saját bevallása szerint is úgy érkezett, mint egy egyén, nem úgy, mint egy pár tagja. Az ülésen a szakértők segítségével sem sikerült feloldaniuk a konfliktusaikat Enikővel: mindketten a könnyeikkel küszködtek, egy ponton pedig az edző maga kérte, hogy fejezzék be a beszélgetést, mert nem akarja megbántani feleségét, leszögezte továbbá, hogy ő általában egyszer csalódik valakiben nagyot, és a történtek után úgy érzi, érzelmileg kivonódott.

A terápia után Enikő telefonon hívta fel a nagyapját, akinek elmondta, hogy problémáik vannak, ami akkor csúcsosodott ki, amikor férje fülébe jutott, hogy ráírt Andrisra.

Férjed van, nem? Nem fogtad föl? Hát akkor hogy a faszba’ jutott ilyesmi az eszedbe, hogy egy krapekra ráírsz vagy szólsz neki? Nem értelek téged különben, esküszöm

– mondta Enikőnek a papája, mire előbbi azzal védekezett, hogy nincsenek benne érzések vagy szimpátia Andris irányába.

Az agyadat használjad! Nem arról van szó, hogy te azért akartál odamenni, hogy szexeljél vele! Ezt senki nem mondta. Hogy lehetsz ilyen buta? Egyértelműen igaza van a Petinek, ha megharagudott rád.

Az üzletvezető nagyapja hozzátette, ha ennyi volt a sztori, akkor hagyják, bár mint mondta, szerinte „sose volt sztori”, mert meglátásai szerint a felek nem úgy álltak hozzá a házassághoz, hogy az komolyra fordulhasson.

Enikő a hallottak után közölte, hogy az összeveszésük óta ő is rengeteget sír, ám nem érzi azt, hogy egyedül ő lenne felelős a kialakult helyzetért.

Elmentem arra a kibaszott párterápiára, ott voltam, ott is elbőgtem magam, ő is elbőgte magát, majd közölte velem, hogy ja, ő érzelmileg hátrébb lépett. Kérdezem én, bármi történik, és ő elméletileg azt mondja, neki vannak érzései felém, akkor hogy jelenthet ki ilyet? És urambocsá, ezért nem én vagyok egyedül a felelős, hogy nekem ilyenek eszembe jutottak, és ilyen helyzetbe kerültem, mert két emberen áll mindig a vásár! Az éremnek mindig két oldala van. Nem csak az én hibám!

– jelentette ki.

Kapcsolódó
Házasság első látásra: Enikő tette olyan mélyen érintette Petit, hogy el is sírta magát a kamera előtt
Mástól tudta meg, hogy a felesége Andrisnál keresett vigaszt, miután összevesztek egymással.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik