Élet-Stílus

Egy éve ilyenkor: órákig lángolt a milliárdokat érő luxusjacht az Óbudai-szigetnél

Mint minden héten, most is mutatjuk, mi érdekelte leginkább olvasóinkat egy éve ilyenkor.

Egy éve ilyenkor írtunk Kádár János utolsó napjairól. Az egykori pártfőtitkár lelkét számos bűn terhelte, élete legvégén megküzdött a maga démonjaival:

Kapcsolódó
Ezek voltak Kádár János utolsó szavai
Kádár János utolsó erejével felállt a kórházi ágyból, és Nagy Imre két héttel korábban megtartott újratemetésére indult volna.

Tavaly ezen a héten Frohner Fecó és Szalay Bence azon elmélkedtek az RTL Reggeli című műsorában, hogy jó ötlet-e ágyba bújni a partnerrel az első randin. Szalay szerint belefér, Frohner viszont úgy vélekedett, hogy a mai fiatalok nem értékelik eléggé magukat.

Kapcsolódó

Nagyon meglepte gondozóit a 12 éves Momo, amikor 2021-ben egészséges utódot hozott világra, az állat ugyanis egyedül élt a ketrecében. Két évvel később, tavaly ilyenkor derült fény a titokra, egy 34 éves, de fürge gibbon volt az apuka.

Kapcsolódó

Tavaly Valentin-napon, azaz február 14-én kapott lángra egy luxusjacht az Óbudai-sziget csúcsánál, a hajó órákon át égett. Az RTL megtalálta a több száz millió forintot érő jacht résztulajdonosát, aki viszont nem tudta megmondani, hogy volt-e jachton biztosítás, és azt sem, mi lesz a hajóval.

Kapcsolódó
Megszólalt az Óbudai-szigetnél kiégett luxusjacht résztulajdonosa
A hajónak elvileg speciális biztonsági berendezései voltak, köztük olyan tűzoltó rendszer, amely elfojtja keletkező lángokat. A jelek szerint ez nem működött.

Egy éve ilyenkor számoltunk be az Európai Parlament plenáris ülésén történt bizarr pillanatokról:

Kapcsolódó
„Hány hülye van még?” – kérdezte bekapcsolva felejtett mikrofonnál Várhelyi Olivér magyar EU-biztos
A szomszédságpolitikáért és bővítésért felelős fideszes európai uniós biztos sok kérdést kapott.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik