Élet-Stílus

Frohner Fecó szerint van baj a mai fiatalokkal: Kijöttem egy koncertről, erre odajött hozzám egy hölgy, hogy szeretnék-e vele szexelni

rtl
rtl
Tíz éve talán igent mondott volna, állítja a fodrász.

Frohner Fecó és Szalay Bence voltak a Reggeli vendégei, ahol azt taglalták a műsorvezetőkkel, jó ötlet-e már az első randin ágyba bújni a randipartnerrel. Szalay szerint belefér, de helyzet- és emberfüggő. Frohner úgy vélekedett, ez bajos, szerinte a mai fiatalok nem értékelik úgy magukat, ahogy kellene.

Azt vettem észre, a fiatalabb generáció könnyedén teszi meg ezt, nem tudja a saját testét értékelni. Van egy sztorim is: egy hónapja egy koncertről kijőve egy hölgy odajött hozzám, és egyből nekem szegezte a kérdést, szeretnék-e vele szexelni. És mondtam, hogy az nagyon szomorú, ha a mai fiatal lányok annyira kevésnek érzik a testüket, hogy egy vadidegen embertől ilyet kérdeznek. (…) Ha tíz éve tőlem ezt megkérdezitek, azt mondom, persze, simán, jöhet! Ma már olyan szinten vagyok gondolkodásban, hogy komolyabb dolgokat erőltetek.

A fodrász szerint a fiatalok szexuális élete is merőben más, mint régen: úgy veszi észre, ma már a pornón szocializálódnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik