Élet-Stílus

Egy éve ilyenkor: a futár rasszista mondattal illette a megrendelőt – akiről kiderült, hogy egy 10 millió követővel rendelkező influenszer

Szokásunkhoz híven ezen a héten is elővesszük azokat a cikkeket, amik tavaly ilyenkor a leginkább érdekelték olvasóinkat.

Az egy évvel ezelőtti hasonló időszak egyik legolvasottabb híréről nehéz lenne azt állítani, hogy breaking lett volna, hiszen Könyves Kálmánról szólt. Lehet, hogy egy középkori karaktergyilkosság zajlott ellene?

Kapcsolódó
Hazudhattak az egyik legnagyobb magyar királyról
Nem állíthatjuk biztosan, hogy a Kálmánról fennmaradt jellemzés teljesen a fantázia műve, de esélyes, hogy rosszindulatú krónikás megjegyzés, ma úgy mondanánk: karaktergyilkosság.

A jelen (jövő) egyik fontos kérdésével kapcsolatos cikk is sokakat érdekelt. Kutatók egy új, gépi tanuláson alapuló szelekciós módszert vetettek be egy jelentős rádióteleszkóp adatainak vizsgálatára.

Kapcsolódó
Idegen technológia nyomaira bukkanhattak
A mesterséges intelligencia segítségével találtak rá több érdekes jelre.

Ehhez képest eggyel kevésbé világrengető volt a hír, amit Kelemen Anna osztott meg magáról: azt állította, hogy alaposan lefogyott, a dolog hátterében pedig szerinte a háború állhat.

Kapcsolódó

A bulvárvilág másik érdekes történése Tóth Andi nosztalgiázása volt: az énekesnő – aki akkor még egy párt alkotott Marics Petivelelmesélte, hogyan történt, amikor életében először és utoljára „egy random csávóval” csókolózott.

Kapcsolódó
Tóth Andi Marics Petiről: 6 évvel ezelőtt csókolóztunk egy buliban, de aztán nem válaszoltam neki egyszer sem
Az énekesnő úgy fogalmazott, életében először és utoljára fordult elő, hogy „egy random csávóval” csókolózott.

Sokakat érdekelt egy amerikai influenszeres botrány is: miután egy futár súlyos szavakkal illette az ügyfelét, kiderült, hogy a csomagot megrendelő nő 10 millió követővel rendelkező tiktoker. Persze, hogy videó is készült.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik