Szórakozás

Kucseráék, Tóth Gabiék, Jákob Zoltánék – tucatnyi magyar celeb szakított az idén

TV2
TV2
Több olyan kapcsolatnak is vége lett ebben az évben, amelyek egy évtizednél is tovább tartottak.

Ha van év, amikor meginoghat a hitünk az igaz szerelemben, az mindenképp 2023, hiszen rengeteg celebszakítás és válás zajlott le a szemünk előtt. Ha már Meryl Streep és a férje, Don Gummer is a válás mellett döntöttek 45 év együtt töltött idő után, akkor bármi megtörténhet.

Év elején Tápai Szabina és Kucsera Gábor tíz év házasság és három gyermek után hivatalosan is elváltak. Tápai a Story magazinnak mesélt erről, és elárulta, hogy az évek során a férje megcsalta.

Az év legsokkolóbb válása egészen biztos, hogy Peller Annához és Lukács Mikihez köthető, hiszen erre a fordulatra egyáltalán nem számíthattunk, mivel külső szemmel az ország legbiztosabb házasságának tűnt kettejük kapcsolata. Szerelmük testvéri szeretetté vált, így bár a legnagyobb egyetértésben nevelik továbbra is együtt közös kislányukat, a különválás mellett döntöttek tizennégy év után.

rtl

Kollányi Zsuzsi velük egy napon posztolta, hogy véget ért a házassága. Ő is a baráti szeretetet hozta fel indokként. Később összejött Bóza Rolanddal, A Konyhafőnök 2021-es győztesével, de azóta már szakítottak. Szintén hosszú kapcsolat végére tett pontot Gallusz Niki és barátnője, Bártfai Laura. Tizenkét együtt töltött év után szakítottak.

Még egy év sem telt el Tóth Andi és Marics Peti szakítása óta. Az énekesnő március végén nyilatkozott először arról, hogy szétmentek.

Áprilisban Judy második házassága is válással végződött. Már öt éve gondok voltak a kapcsolattal, de a tizenkét éves házasságnak végül azért lett vége, mert az énekesnő úgy érezte, a lánya testileg és lelkileg is sérülni fog, ha tovább kell néznie, mennyire rombolja az édesanyját a rossz házassága, ami miatt nem olyan kiegyensúlyozott és vidám, mint régen.

Júniusban beszélt arról először Gáspár Evelin, hogy párjával két év után a szakítás mellett döntöttek. Varga Attilával tavaly együtt szerepeltek a TV2 páros realityjében, a Párharcban.

A nyár legnagyobbat szóló hírét Tóth Gabinak köszönhetjük. Augusztusban derült ki, hogy hat év után szakítottak Krausz Gáborral. A séf posztolta a hírt először, amiben rejtett utalást tehetett az énekesnő új párjára is. Tóth Gabi szinte már másnap az új párjával, a Fricska Táncegyüttes egyik tagjával, Papp Máté Bencével jelent meg egy eseményen, és azóta hivatalosan is felvállalták a kapcsolatukat.

tv2

Ősszel folytatódott a váláscunami: Dudás Miklós és Szigligeti Ivett kilenc együtt töltött év és két közös gyerek után döntöttek a válás mellett. Som-Balogh Edina és férje, Krisztián, tizenegy évig voltak együtt. Két gyereküket nevelik majd közösen együtt a válás után. Szeptemberben szakított Szoboszlai Dominik és barátnője, Gécsek Fanni is, valamint Bálint Antónia is különvált párjától, Farkastól, még mielőtt a Nyerő Páros című műsorban együtt láthattuk volna őket.

Pont ez történt Halastyák Fannival (Nemazalány) és Szlépka Armanddal is (VV Armand). Amikor a Párharcban még együtt láthattuk őket a képernyőn, már rég nem alkottak egy párt.

Szintén lezárta „speciális kapcsolatát” Alekosszal Varsányi Réka Ázsia Expressz-beli szereplésük után. Hasonló sorsra jutott a Nagy Ő, vagyis Jákob Zoltán és a műsorban választott párja, Hajnal Bettina kapcsolata is: nem egyeztek a terveik, valamint az elképzeléseik a közös jövőjükről, így igazából sosem alakult ki közöttük konkrét kapcsolat.

tv2

Fekete Dávid októberben mutatta meg tíz évvel fiatalabb szerelmét először, de novemberben már a szakításukról számolhattunk be.

Nem sokkal az év vége előtt érkezett a hír, hogy Michelisz Norbert világbajnok autóversenyző is válik. Feleségével, Johannával nyolc évig voltak házasok. Érdekesség, hogy Johanna és Norbert mindketten egy Baranya vármegyei település, Hímesháza szülöttei, ám gyerekként nem ismerték egymást. Két közös lányuk van.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik