Élet-Stílus

A futár rasszista mondattal illette a megrendelőt – akiről kiderült, hogy influenszer, 10 millió követővel

Nem sokáig maradt a cég alkalmazottja az amerikai kézbesítő.

Súlyos szavakkal illette ügyfelét egy amerikai futár – derült ki egy internetre került videóból. Pechjére a csomagot megrendelő nő, aki felvette a jelenetet, 10 millió követővel rendelkező tiktokker.

A lenti videón látható, amint a FedEx cég futárja – egy meg nem nevezett nő – hatalmas csomagot szed le a teherautóról. A kézbesítő és a spanyolul beszélő ügyfél között vita alakul ki, amelynek hevében egyszer csak felhangzanak az amerikai videókból ismert rasszista mondatok:

Menj haza az országodba. Ez itt Amerika.

A videót a csomagot megrendelő Karla De La Torre vette (és töltötte) fel, aki Karleshion néven influenszerkedik, 10 millióan követik a TikTokon. Miután a képsorokat már 28 millió alkalommal nézték meg a közösségi oldalon, nem csoda, hogy az eset híre elég hamar eljutott a FedExhez is, amely azonnali hatállyal elbocsátotta a dolgozóját – írja az Independent.

Nem sokkal később maga a futár is videóval jelentkezett: az annessa222 néven posztoló nő elmondta, hogyan kezdődött a vita: az ügyfél azzal vádolta meg, hogy miatta megrongálódott a csomagja. Ő segítséget kért a megrendelőtől, de nem kapott. A kézbesítő ennek ellenére azt is közölte, hogy most már nagyon sajnálja a dolgot:

Végül egy rasszista megjegyzést tettem, rettentően sajnálom. Őszintén elnézést kérek Karlától és a családjától, nem kellett volna így viselkednem.

@annessa222 #stitch with @karladelatorre97 I apologize for my actions, I am not excusing my racism. #fedex ♬ original sound - .

Ajánlott videó

Olvasói sztorik