Élet-Stílus

Marilyn Manson peren kívül egyezett meg az őt szexuális erőszakkal vádoló Esmé Biancóval

Jeff Kravitz / FilmMagic for HBO / Getty Images / Frazer Harrison / Getty Images
Jeff Kravitz / FilmMagic for HBO / Getty Images / Frazer Harrison / Getty Images
A Trónok harca színésznője 2021-ben azt állította, a zenész többször is bántalmazta őt kétéves kapcsolatuk alatt.

Esmé Bianco, a Trónok harca sztárja 2021 februárjában állt elő a történetével, miszerint Brian Warner, azaz Marilyn Manson rendszeresen bántalmazta őt 2009 és 2011 között, amíg együtt jártak. A színésznő egyebek mellett állította, hogy a zenész a Kill You Like They Do In the Movies című dalának klipforgatásán erőszakosan bánt vele, egy imaszőnyeghez kötözte és korbáccsal ütötte. Mint mondta, a töréspont akkor jött el nála, amikor Manson baltával üldözte őt a házban.

Az énekest az elmúlt években több nő is beperelte szexuális visszaélés miatt, köztük Bianco is 2021-ben. A színésznő és Manson viszont a legfrissebb értesülések szerint peren kívül megegyeztek.

Ms. Bianco beleegyezett, hogy rendezi a Brian Warner és a Marilyn Manson Records, Inc. ellen benyújtott követeléseit, hogy továbbléphessen az életében és a karrierjében

mondta a Rolling Stone-nak Esmé Bianco ügyvédje, Jay Ellwanger.

A megállapodás részletei egyelőre nem ismertek.

Marilyn Mansont 2021 februárjában Evan Rachel Wood, a Westworld színésznője is a bántalmazójaként nevezte meg. A színésznő 2022 márciusában egy kétrészes dokumentumfilmet is kiadott, melyben elmesélte a történetét.

Kapcsolódó
Abortuszra kényszerítette a fiatal színésznőt, majd vacsorát főzetett vele
Evan Rachel Wood hosszú éveken át nem merte megnevezni azt a férfit, aki állítása szerint közel négy éven át bántalmazta őt. A színésznő végül mégis a nyilvánosság elé állt: Marilyn Mansont azonosította bántalmazójaként. Az útról, ami idáig vezette, a Phoenix Rising című dokumentumfilmben mesélt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik