Élet-Stílus

37-szer fürdött a szexmunkásként dolgozó nő 2022-ben

Az amerikai nő állítása szerint nem büdös.

Egy Onlyfans-en is tevékenykedő, önmagára szexmunkásként hivatkozó Aella nevű nő a Twitteren tett közzé egy bejegyzést, amelyben számba vette, hogy különböző tevékenységeket hányszor végzett az évben. A poszt legfeltűnőbb része, hogy összesen 37-szer, vagyis közel két hetente egyszer fürödhetett tavaly, de egyéb érdekes adatokat is megtudhatunk:

  • 192-szer, tehát valamivel több mint másfél naponta végezte el a nagy dolgát (kakilt);
  • 118-szor, tehát kábé minden harmadik nap rúgott be;
  • 59-szer, vagyis átlagosan heti egyszer sírt;
  • 63-szor szexelt, ami tulajdonképpen több, mint a sírással töltött napjainak a száma és kevesebb, mint amire a foglalkozása alapján következtethetnénk.

A 27 éves Aella a Daily Mail szerint azt a magyarázatot adta az elsőre nem túl higiénikusnak tűnő tisztálkodási szokásaira, hogy nem szeretné megzavarni teste mikrobiomjának, vagyis a rajta és benne élő mikroorganizmusok összességének egyensúlyát a gyakori fürdéssel.

Aki minden nap hajat mos samponnal és azt abbahagyja, akkor nagyon zsíros lesz a haja. De ha kitartó vagy és óvatos, akkor a tested alkalmazkodik.

– tweetelte az Idahóban élő nő. Aella hozzátette, hogy bár szappant nem, de dezodort szokott magára kenni, valamint a nemiszerveit gyakrabban megmossa és bidét is (altestmosó tál) használ.

Több szakember egyetért abban, hogy még ha társadalmi okokból érthető is az igény, valóban nem létfontosságú minden nap zuhanyozni. Derrick Phillips tanácsadó a HealthLine-nak elmondta:

„A bőr öntisztuló és természetes módon hámlik. A súrolás segít eltávolítani a fizikai szennyeződéseket, és megerősíti a tisztaság érzékelését, de nem szükséges.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik