Élet-Stílus

Tíz év börtönt kapott egy texasi férfi, aki lovakat molesztált

Pixabay
Pixabay

Legalább egy lóval közösült, több más állatot pedig szexuálisan zaklatott és bántalmazott egy 24 éves férfi Texas államban, a bíróság tíz év börtönre ítélte – adta hírül a KSAT.

Jean Marie Bugomát 2021 februárjában azon kapták, hogy San Diego egyik lovardájában mászkál meztelenül. Kiderült, hogy ő áll a korábban észlelt betörések hátterében is. Az istálló tulajdonosa korábban jelentette a rendőrségnek, hogy furcsa sérüléseket lát a lovain, egy alkalommal két lovára is úgy talált rá, hogy össze voltak kötve a lábaik, és sérülések borították a testüket. Az állatorvosi vizsgálat megerősítette, hogy az állatokat nemcsak bántalmazták, de közösült is az egyikkel az elkövető. Tavaly februárban a helyszínen találkozott össze a tulajdonos a meztelen Bugomával, aki vélhetően ismét a lovak molesztálására készült.

A férfit végül a kiérkező rendőrök letartóztatták, a nyomozás kiderítette, hogy legalábbi háromszor járt a helyszínen 2020 júniusa és 2021 februárja között, az egyik állattal bizonyíthatóan közösült, többet pedig bántalmazott. A DNS-vizsgálat egyértelműen bebizonyította, hogy ő járt az istállóban a korábbi alkalmakkor, a bíróság tíz évre küldte börtönbe a férfit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik