Élet-Stílus

Voksán Virág: Nem vagyok az a tipikus anyuka, inkább vagányabb, bevállalósabb

A nők felé szülés után támasztott elvárásokról is beszélt a közösségi média kapcsán.

Voksán Virág DJ-karrierjéről beszélgettek magával a modell-DJ-vel a Reggeli stúdiójában. Voksánt kétgyermekes családanyaként konferálták fel, de ő javított, mondván, van az hét is, mert ő a kutyáit is gyerekeinek tekinti. Peller Anna megjegyezte, nem egyszerű két kicsi gyerek és öt kutya mellett háztartást vezetni.

Nagyon nehéz, főleg nekem, akiről ugye, sokan nem is gondolták, hogy majd gyerek és család lesz, mert nem nézték ki belőlem. Most se vagyok az a tipikus anyatípus, inkább vagányabb meg bevállalósabb. Én a nagyon pici gyerekekhez nem értek. Soha nem is voltam az a türelmes típus. Úgy érzem, amikor már elérnek egy bizonyos fejlettségi szintet korban, agyban, én akkor jövök ki jobban a gyerekekkel

– fogalmazott, elmondva, szigorú anya otthon. Felmerült témaként, hogy a nők felé milyen elvárásokat támaszt szülést követően a közösségi média.

Nekem vannak szülés után közvetlen olyan képek, amin van egy pici pocim. Én soha nem másnak akartam megfelelni, hanem magamnak. Ha én azt érzem, itt-ott nem vagyok elég feszes, egyből teszek ellene. Nem bírom ki, hogy tétlenül végignézzem saját magam elfolyását.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik