Élet-Stílus

Elnézést kért a zenekar, amiért az énekesnő egy rajongó arcába pisilt

K Train 2787 Productions / YouTube
K Train 2787 Productions / YouTube
Elképesztő jelenetnek lehettek tanúi azok, akik ott voltak múlt héten a Brass Against koncertjén, Daytona Beachen. Az énekesnő az egyik szám közepén letolta a nadrágját és egy önként jelentkező rajongó arcára vizelt. A zenekar másnap elnézést kért a történtekért, és ígérte, többé nem fog hasonló előfordulni.

Letolta a nadrágját, majd a színpadon fekvő rajongó arcára vizelt Sophia Urista, a Brass Against nevű, rézfúvós rockfeldolgozásokat játszó zenekar énekesnője, november 12-én, a Daytona Beach-i, Welcome to Rockville fesztiválon – írja a The Wrap.

Másnap a Brass Against a Twitteren kért bocsánatot, az írták a zenekar többi tagját is meglepte Urista akciója, és megígérték, hogy többé nem fog hasonló előfordulni a koncertjeiken.

Az incidens azzal kezdődött, hogy az énekesnő kiszúrt egy férfit az első sorban, akinek egy üres sörösdoboz volt a homlokára ragadva. Urista, miközben megivott fél liter vizet, azt mondta, küldjék fel a férfit a színpadra, mert a dobozába szeretne pisilni. A férfi erre tényleg felmászott a színpadra, és hanyatt feküdt az énekesnő előtt.

Miután Urista végzett, a férfi a tócsába mártotta a kezét, majd a közönségre fröcskölte a vizeletet. Az énekesnő ekkor kérte a biztonságiakat, hogy vezessék el a férfit. A bizarr jelenetről videó is készült, ami ide kattintva nézhető meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik