Élet-Stílus zöldövezet

A szabad levegőn száradt ruha frissessége és a fenntartható mosás – mi a közös bennük? (x)

Lenor
Lenor
Lenor Fresh Air Effect – Élvezd ruháid frissességét, pont mintha szabad levegőn és napsütésben száradtak volna, még abban az esetben is, ha lakásban száradtak.

A ruháink szövetének hatásában nagy szerepe van annak, ahogy a ruháinkat szárítjuk. Sokunk számára a legkülönlegesebb a friss levegőn, enyhe napsütésben szárított ruha frissessége és illata. És bár nem mindannyian vagyunk képesek napi szinten élvezni a szabadban való szárítás luxusát, de a Lenor bevezetett egy új forradalmi termékcsaládot, ami képes imitálni a friss levegőn és enyhe napsütésben száradó ruha illatát. Próbáld ki te is az új Lenor Fresh Air Effect termékcsaládot!

Minél koncentráltabb – annál fenntarthatóbb!

Jól ismert tény, hogy az emberi tevékenység rengeteg módon hat a környezetre. Szerencsére ma már ismerünk olyan módszereket, amelyekkel jelentősen csökkenthetjük mindennapi tevékenységünk ártalmas következményeit.

A Lenor Fresh Air Effect terméke, amely a friss levegőn, napsütésben száradó ruha illatát imitálja, a legkoncentráltabb textilöblítő a piacon. Az öblítő kétszer koncentráltabb, mint a márka eddigi termékei. (14 ml-es adag 30 ml-es adaggal szemben) A fejlesztésnek köszönhetően egy-egy flakon nem csak kevesebb helyet foglal a szállítás során mivel kisebb, hanem kevesebb szállítójárművet is igényel. A palack ráadásul 100 százalékban újrahasznosított anyagból készül, és teljesen újrahasznosítható.¹ Mi több, a Lenor termékek gyártása teljes mértékben zéró termelési hulladékkal történik, és a gyártáshoz 100%-ban megújuló energiát használnak.

Lenor

Milyen módon tehetjük a mosási szokásainkat környezetbarátabbá?

Először is, egy hatékony mosógép, szárítógép és vasaló választása már csökkentheti a mosással kapcsolatos széndioxid kibocsátásunkat. Egy jó mosógéppel a felhasznált víz mennyiséget is csökkenthetjük.

Ami a mosó- és textiljavító szereket illeti: érdemes koncentrált szereket választani, mivel ezek csökkentett csomagolású kiszerelésben kaphatók. Ha lehetséges, válasszunk újrahasznosított műanyagból kapható termékeket, és használatuk után úgy szelektálja őket, hogy újrahasznosításra kerüljenek. A mosás során keletkezett szén-dioxid-lábnyom egyik legfőbb oka a víz hőmérséklete. Próbáljon alacsonyabb hőmérsékleten mosni. A környezetbarát megoldásokkal gyakran pénzt is takaríthatunk meg, miközben az öblítő használata meghosszabbíthatja a ruhák élettartamát és segít megőrizni a szövet minőségét.

Lenor

¹Nem értendő a címkére.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik