Élet-Stílus

Fegyveres rablásért bírósági keresetet nyújtottak be Tekashi69 ellen

Gonzales Photo - Per-Otto Oppi
Gonzales Photo - Per-Otto Oppi
Nem új az ügy, de most lesz belőle balhé.

A PageSix címlapon számolt be arról a bírósági ügyről, miszerint két amerikai publicista keresetet nyújtott be a manhattani bíróságon Tekashi69 ellen. Az ok egyszerű: két éve fegyveres rablás áldozatai lettek, amelyet Tekashi videóra vett, aztán posztolt a közösségi médiában.

Seketha Wonzer és Kevin Dozier azt mondják, vélhetően tévesen rabolták ki őket. Mikor kisétáltak egy podcastfelvételről, az utcán egy fekete terepjáróból 4 fegyveres ugrott elő, leterítették őket a földre, és elvitték az összes értéküket. Egy rivális banda tagjainak hihették őket Tekashiék, mert a rapper azt üvöltözte:

Baszd meg, Rap-A-Lot!

A Rap-A-Lot Records egy lemezkiadó, mely Tekashi riválisai közt van, szoros texasi kapcsolódással. Wonzer szerint a hiba ott lehet, hogy ő is texasi, és a múltban a kiadóval együtt részt vett egy jótékonysági ügyben.

Tekashiék egyébként az újságíróktól hátizsákot loptak, benne hat merevlemezzel, ami ügyféladatokat tartalmazott, illetőleg cipőket, kamerát, 1500 dollár készpénzt, valamint egy aranyláncot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik