Élet-Stílus

A babavárón a férj bejelentette, egy másik férfitől terhes a felesége

Kimondhatjuk, nem egy hagyományos buli volt ez.

Mindent feldíszítettek, ott van az egész család, mikor felszólal a férj a babaváró bulin, vagyis azon az elmúlt időben divatossá vált összejövetelen, amelyiken elmondják a családnak, barátoknak, mi a gyerek neme. Csakhogy itt a férj nemcsak ezt jelentette be:

Ti, srácok mindannyian tudjátok, hogy fiút várunk. Nézzétek, itt van egy terhességi teszt, amiből tudjátok, hogy apa leszek. De tudjátok egy részleten felülemelkedtetek. Itt a bizonyíték, hogy ő nem 4 hónapos, hanem igazából 6 hónapos terhes.

– mondta spanyolul a Redditre felkerült videóban, amit a Sun vett észre, bár  valódiságát egyelőre nem sikerült leellenőrizniük.

Közben a leendő anya kérleli a férfit, hogy ne folytassa, és beszéljék meg kettesben kint, de nem tudta leállítani a férjét.

Ez nem az én gyerekem, hanem ezé a kettőé.

Az ügyvéd meg előkap egy laptopot, ahol egy felvételt mutat, amin a feleség egy férfivel van, egy férfivel, aki csak egy asztallal ül arrébb.

Husband provides proof that the child is not his during baby shower in front of everyone, including the man she cheated with from r/trashy

„Ez a buli nem az enyém, hanem az övéké, és ezért én most el is megyek” – mondta a férj, aztán ki is gyalogolt, nyomában a feleségével. Közben a buliban elszabadul a pokol, egy férfi neki akar esni a szeretőnek, úgy kell lefogni, egy nőnek viszont sikerült az arcába vágni egy tortát, így hát kénytelen menekülőre fogni.

kiemelt kép: Reddit/Trashy

Ajánlott videó

Olvasói sztorik