Élet-Stílus

Kulcsár Edina azon gondolkodik, hogy új gazdát keres cicájának

Nagyon unják már, hogy minden nap fegyelmezni kell.

Kulcsár Edina és családja nyáron költöztek be új otthonukba, ahová már nem csak a gyerekekkel és Joy macskájukkal érkeztek, de egy újabb talált cicát is befogadtak. Kulcsár Edina azonban már nem biztos benne, hogy jó döntést hozott.

Egy kis cicás helyzetjelentés: Eddig soha nem merült fel bennem semmilyen kérdés, hogy a cicáim és én összetartozunk, viszont most napi szinten gondolkozom el ezen.🙊 Nem csak én, de Csuti is. Sőt, szerintem ha folyékonyan beszélne Medox, lehet hogy ő is ezt mondaná. Helyette percenként szól rá, hogy ,,Jáck” és a mutatóujjával mutat felé, hogy ki fog kapni.😅 Medi szereti fegyelmezni, de mi már nagyon unjuk. A legnagyobb baj azzal van, hogy bántja Joy-t is, aki továbbra is ide-oda pisil😩, bár már abban sem vagyunk biztosak, hogy ő csinálja.🤦🏻‍♀️ Szóval van baj a házunk tájékán és nagyon bosszantó, hogy napi szinten kell, nem kicsit fegyelmeznünk a picit, hozzáteszem, teljesen értelmetlenül.😩

– kezdte posztjában Kulcsár, aki nem tudja eldönteni, hogy mit kezdjen házi kedvencével.

Jó pár hete őrlődöm… Korábban nem értettem azokat az embereket, akik ilyen-olyan okból kifolyólag megváltak az állatkájuktól, viszont napok óta rosszul érzem magam, mert nekem is megfordult az a fejemben, hogy lehet, hogy más gazdival jobban kijönne mint velünk.🙊 Teljesen tanácstalan vagyok! Valaki azt mondta nekem, hogy ez ugyanolyan mint egy párkapcsolat, vagy működik, vagy nem, de hogy hogyan tovább, azt még nem tudom. Alárendelve éljük tovább az életünket, vagy a lelkiismeret-furdalással éljek tovább, amiért odaadtam másnak. Ti mit tennétek a helyemben?

Kulcsár Edina: Nem megélhetési influenszerek vagyunk
Arról beszélt az interjúban, hogy mennyi üzletük van a háttérben, amiről nem szoktak beszélni.

Kiemelt kép: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik