Élet-Stílus

Egy éve ilyenkor: Kokaintéglákat sodort partra a Dorian hurrikán, és üzentek a súlyos balesetnél szelfizőknek

Ahogy minden héten, most is előszedjük azokat a cikkeinket, melyek tavaly ilyenkor a legjobban érdekelték az olvasóinkat. Íme, a 36. hét legtöbbet kattintott írásai.

A tavaly még csak 17 éves  Billie Eilishről a német Nylon magazin egy olyan avatárfotót készített, melyen az énekesnő kopaszon, meztelenül volt látható. Mivel Eilish pont azért jelenik meg mindig bő ruhákban, hogy ne szexulaizálják, érthető módon kiakadt. A botrány kapcsán  Eilish egy intejúban arról beszélt, szívesen megmutatná a testét, de úgy érzi, bármit is tesz, semmiképpen sem nyerhet.

Billie Eilish szeretné végre megmutatni a testét
Anélkül, hogy támadnák miatta.

Vasvári Viven az Instagramon jelentette be teljesen váratlanul, hogy szakított gyermekei apjával, Fecsóval. A luxus(ex)feleség arra kérte a sajtó munkatársait, hogy az üggyel kapcsolatban ne zaklassák kérdésekkel. Nem zaklattuk.

Szakított Vasvári Vivien és Fecsó
A luxusfeleség Instagramon közölte a hírt.

Legalább tizenhat darab, egyenként egy kilogrammos kokaintéglát találtak a hatóságok Florida állam több tengerpartján. A kábítószert a Dorian hurrikán sodorta a partra. Manny Hernandez rendőrségi szóvivő a túladagolás veszélyire hívta fel a lakosság figyelmét.

A Dorian hurrikán kokaintéglákat sodor partra Floridában
Nem is keveset, és még több jöhet.

Több órás késéssel tudott volna csak felszállni az EasyJet Alicantéba tartó járata a manchesteri reptérről, hiányzott ugyanis egy fontos alkatrész: a pilóta. Szerencsére az utasok között akadt valaki, aki azt mondta, ő szívesen elvezeti gépet.

Az egyik utas vezette el az EasyJet gépét, miután hiányzott a pilóta
A Manchesterből induló gép két több órás késéssel indult volna, de az utasok szerencséjére volt köztük valaki, aki megoldotta a problémát.

Súlyos baleset történt a zuhogó esőben a 2-es főúton, Vácnál. Mivel hat sérültre három mentős jutott, Lausch Patric mentősnek civileket is be kellett vonnia a munkába. Akik segítettek, azoknak őszinte köszönetet mondott. Kemény mondatokkal üzent ugyanakkor azoknak, akik csak annyira álltak meg, hogy lefotózzák a helyszínt.

„Remélem az a selfie vagy fotó megérte, és ma reggel még tükörbe tudtok nézni” - mondta a mentős azoknak, akik nem segítettek
Nyilvános posztban fakadt ki egy mentős, mert többszáz emberből csak hat volt hajlandó segíteni egy balesetnél.

(Kiemelt fotó: Melbourne Police Department)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik