Élet-Stílus

Ez a kolbász kicsit pikánsabbnak tűnik azoknál, mint amiket meg szoktunk enni

Tényleg nem a leggusztusosabb.

A Daily Mail és több másik oldal is arról ír, hogy a Facebookon kérdezte meg egy képez mellékelve egy ausztrál, townsville-i nő, hogy mit gondol a többi felhasználó az IGA élelmiszerbolt-lánc növényi eredetű kolbászairól.

Csodálkoznék, ha bárki próbálta volna ezeket a vegán kolbászukat az IGA-ból. Vélemények? Jók?

– kérdezte. Mondhatnánk naivan tette fel a kérdést, ha meglátjuk a képet, mert bár a Beyond Meat nevű márka kolbászai, valóban kolbászra hasonlítanak, csak ha a szót átvitt értelemben értjük.  A csomagolásban ugyanis a kolbászok össze vannak esve, és inkább emlékeztetnek férfi nemi szervre, mint bármi másra az „Édes Olasz” fantázianevű hústermékek. Erre, mármint a pénisszel való hasonlóságot, több kommentelő is felhívta a figyelmet.

Szóval azt mondod, hogy elég elmennem a szupermarketbe és nem kell felkeresnem az exemet?

– írta egyikőjük, más meg azt, hogy soha többé nem eszik kolbászt. Ez talán túlzás.

https://twitter.com/nazriahi/status/1294382244619001858

A Beyond Meat húsmentes termékei borsófehérjéből, mungbabból, lóbabból, barna rizsből állítja elő, és nagyon népszerűek Ausztrálián kívül Nagy-Britanniában és Amerikában is. Utóbbit azért hangsúlyoznánk ki, mert talán nem az említett ausztrál nő fotójáról van szó, hanem egy New York-i, gasztronómiával foglalkozó nőjéről, Naz Riahijéról. Legalábbis az ő Twitterén pár nappal előbb jelent meg a kép, mint hogy cikkezni kezdtek volna róla, és későbbi bejegyzéseiben zokon is veszi, hogy másnak tulajdonítják a fotóját.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik