Élet-Stílus

Nagyon bunkó volt vele egy másik vásárló a McDrive-nál, jól megszívatta

Büszkén osztotta meg a nő, de nem mindenki ért vele egyet.

Valószínűleg még az is utálja az agresszív sofőröket, aki maga is agresszív sofőr. Ráadásul ezekből van egy csomó olyan eset, mikor tényleg teljesen feleslegesen agresszívkodnak, attól semmi sem változik. Így volt ez nemrégiben egy canberrai McDonald’s-nál is.

Egy Facebook-csoportban osztotta meg egy nő, hogy reggel állt a McDrive-ban, mikor a mögötte álló kocsiból rádudált egy „fiatal hölgy”, mert túl sokáig tartott a rendelése. A bejegyzést író nő erre úgy döntött, felveszi a kesztyűt.

Azzal kezdte, hogy az első ablaknál kifizette a másik nő rendelését is.

A pultnál levő fiú biztosan elmondta neki, hogy mit tettem, mert kihajolt az ablakon, intett és azt mondta, köszönöm. Nyilvánvalóan zavarban volt, hogy a durvaságát kedvességgel háláltam meg

– írta a nő, csakhogy egyáltalán nem volt kedves, ugyanis azzal folytatta:

Szóval a második ablaknál mindkét blokkot bemutattam, és átvettem az ő ételét is. Úgyhogy vissza kellett mennie a sor végére és kezdhette újra elölről az egészet.

A bejegyzést a news.com.au egyik újságírója osztotta meg a Twittter-oldalán, a kommentelők között pedig eléggé megosztottak, helyese vagy helytelenül cselekedett a posztot író nő, van, aki megtapsolta, van, aki „kicsinyesnek” és „kegyetlennek” nevezte. Ti mit gondoltok?

Frissítünk!

Később a történetet megosztó nő a Facebookján közölte, igazából ez nem vele történt meg, „csak egy régi vicc”. Az alapsztori is hatalmas poén volt a részéről, hát még így.

Kiemelt kép: Getty Images

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik