Élet-Stílus

Egy éve ilyenkor: Beyoncé levállazott egy nőt, Demcsákról kiderült, indiai pasija van

Ahogy minden héten, most is felelevenítjük az egy évvel ezelőtti híreket. Most 2019 23. heténél járunk, mutatjuk, mi érdekelte akkor olvasóinkat.

Tavaly ilyenkor volt az NBA nagydöntője (micsoda idők voltak, még volt kosármeccs), és annak is a harmadik ütközete, amin jelen volt Jay-Z és felesége, Beyoncé. Na meg az énekesnő mellett egy másik nő (az egyik csapata a Golden State tulajdonosának felesége, Nicole Lacob), aki – hát, ha nem is mozdult rá, de – nagyon magyarázott valamit a rappernek. Beyoncé ezt egy ideig mosolyogva tűrte, majd:

Beyoncé szimplán vállal arrébb lökött egy Jay-Z-re nagyon rámozduló nőt
Arcod, amikor Beyoncé vagy, és valaki rajtad keresztül dumál Jay-Z-vel.

Egészen elképesztő esetet rögzített egy orosz térfigyelő kamera. Egy X5-ös BMW 200 km/órával úgy egy harmincméteres szakaszon megsemmisített mindent az út mentén, majd miután az út közepén megállt, a sofőr két utasával kiszállt és elsétált.

Mintha bomba robbant volna: egy BMW-s 200-as tempóval rombolt le egy fél utcát
Aztán a sofőr simán elsétált az Oroszországban történt baleset helyszínéről, csakúgy, mint két utasa.

Derült égből villámcsapásként érkezett a hír, hogy Demcsák Zsuzsa nem csak bepasizott, de össze is házasodott egy indiai férfivel. További részletek is ekkor derültek ki a frigyről, például az, hogy a műsorvezető gyerekei is csak utólag értesültek róla.

Demcsák Zsuzsa új férje indiai és Krishannak hívják
Megházasodott a műsorvezető, brékingel a Story magazin.

Egy ausztrál cégnél, ahogy sok más vállalatnál is, több körben mérettetik meg a munkára jelentkezőket. Egy különbség azonban van a többi céghez képest, itt egy különleges módszert is bevetnek.

Egy kanadai kisvárosban, Vermilionban van egy, a települést történetét bemutató múzeum, ahol pedig állt egy széf, de kinyitni senki sem tudta már 1970 óta, mert nem volt meg hozzá a kód. Korábban egy hotelben állt, de az ottaniak sem tudták a nyitját, ahogy szakértőknek sem sikerült rájönnie a kódra. Majd odalépett egy turista, Stephen Mills.

Mason Reese 54, Sarah Russi 26 éves. A férfi alacsonyabb is, nem is túl jóképű, a nő viszont modell és webkamerás szexchatelésből él. Hogy mi a közös bennük? Hogy egy párt alkotnak.

Ezt a párt mindig nagyon megnézik az utcán
Különleges a kapcsolat a szexkamerás modell és 150 centis párja között.

Tavaly május 29-én történt a Dunán a Hableány nevű hajó tragédiája, melyben 27-en vesztették életüket. A balesetet követő héten is a mentési munkák és a hajó kiemelése uralta a híreket, ebből is válogattunk néhányat:

Kiemelt kép: EZRA SHAW / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik