Szórakozás

Ezt a párt mindig nagyon megnézik az utcán

Különleges a kapcsolat a szexkamerás modell és 150 centis párja között.

Mason Reese és Sarah Russi különös párt alkot, annyira talán nem is meglepő, hogy rendszerint végigmérik őket az utcán.

Kezdjük ott, hogy a férfi 54, barátnője 26 éves. Mason 150 centi magas és mozgássérült mopeddel közlekedik, Sarah modell, aki általában forrónadrágot és merész topot visel. A lány webkamerás szexchatelésből él.

A Barcroft VT-nek adott interjúban a férfi elmondta: tisztában van vele, hogy „nem egy ligában játszanak a barátnőjével”; és amikor ránézett a lányra, nem az volt az első gondolata, hogy Sarah majd biztos szerelmes lesz belé. Masont ennek megfelelően meglehetősen sokkolta, amikor rájött, hogy a lány érzéseket táplál irányában.

Just saw a lot of nasty comments about me after an entertaining show brought to you by me! To everyone who tuned in: you are so very welcome!

Közzétette: Sarah Russi – 2019. május 28., kedd

 

Az őket nem ismerők általában arra gyanakodnak, hogy a különös párt egy sugar daddy és kitartott barátnője alkotja. A lányt korábban valóban támogatták gazdag férfiak, de állítása szerint épp akkor mondott le erről az életmódról, amikor Masont megismerte.

Kapcsolatuknak a közös érdeklődés, az egymás iránti tisztelet és a hasonló humorérzék az alapja.

Ahogy Mason mondja,

Szerelmespár vagyunk, de közben nagyon jó barátok is. Nagyon élvezzük egymás társaságát, rengeteget nevetünk és közös az érdeklődési  körünk is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik