Élet-Stílus

Kéretlen péniszfotókat kapott egy nő, mégis ő kerülhet börtönbe

Két év börtönnel fenyeget az Egyesült Arab Emírségek bírósága egy amerikai nőt, amiért nem válogatta meg a szavait, amikor egy férfi elkezdett neki fotókat küldözgetni a meztelen nemi szervéről.

Letartóztattak az Abu Dabiban egy Melissa McBurnie nevű amerikai nőt, miután trágár szavakat használt egy emailben – írja az Independent című brit lap.

A kaliforniai nő egy egyiptomi férfinak írt indulatos sorokat, aki online kommunikációs csatornákon szexuálisan zaklatta őt, többek között fotókat küldözgetett neki a nemi szervéről, illetve a nőről korábban készült intim fotókat osztott meg.

Radha Stirling, a Detained in Dubai (Bezárva Dubajban) nevű jogvédő szervezet vezetője elmondta, hogy McBurnie november óta, turistavízummal tartózkodik az Emírségekben, míg férfi már húsz éve az országban él. Az amerikai nő és a nős, egyiptomi férfi egy ideig romantikus kapcsolatban voltak egymással, de a nő aztán szakított a férfivel. A férfi ekkor kezdte el zaklatni a volt barátnőjét.

Miután McBurnie elküldte a trágár szavakat tartalmazó emailt, amiben felszólította a férfit, hogy hagyjon fel a zaklatásával, a férfi feljelentést tett. A rendőrség az email alapján, letartóztatta a nőt, és becsületsértéssel vádolták meg. McBurine akár két év börtönbüntetést is kaphat, ha elítélik.

Az Emírségekben működő amerikai nagykövetség megerősítette a történteket. Hozzátették: McBurnie jelenleg óvadék ellenében szabadlábon van, de nem hagyhatja el Dubajt a májusi tárgyalásáig.

(Kiemelt képünkön Melissa McBurnie, fotó: Detained in Dubai) 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik