Élet-Stílus

“Nem hitte el, hogy megteszem” – szándékosan áthajtott földön fekvő részeg fián egy anyuka

Az amerikai nő a házuk kocsibeállóján tolatott át gyermekén egy SUV-vel.

Letartóztattak egy 58 éves nőt az amerikai Minnesota államban, miután szándékosan áthajtott a kocsibeállón fekvő, 37 éves részeg fián, akit ezek után súlyos sérülésekkel kellett kórházba szállítani – jelentette szerdán a helyi sajtó. Cynthia Grundot hétfő délután vették őrizetbe Salem Township településen, súlyos testi sértés és veszélyes vezetés gyanújával, de lehet, hogy gyilkossági kísérlettel is meg fogják vádolni.

A helyi rendőrség közlése szerint a 37 éves Ja­son Finstad egész nap ivott, és extrém módon részeg volt, amikor az eset történt. Az anyja közölte vele, hogy nem látja szívesen a házban, és el akarta vinni gyermekét a fia egyik barátjához, de a férfi nem volt hajlandó beülni anyja autójába.

A férfi a kocsibeállón sétált, és a helyi rendőrkapitány elmondása szerint odaszólt anyjának:

Miért nem gázolsz csak el.

Majd lefeküdt a földre.

Az anyuka ekkor tolatni kezdett az autójával, egy SUV-vel, és áthajtott a földön fekvő gyermekén. Grund a rendőröknek nem tagadta, hogy mit tett, és kijelentette:

Nem hitte el, hogy megteszem. Egész nap ivott. Adtam neki egy esélyt.

A férfit súlyos medencecsont-sérülésekkel szállították a közeli Rochester város egyik kórházába, ahol azonnal megműtötték. Egy kórházi szóvivő elmondása szerint állapota stabil.

Grund a kétszeres gyilkossággal gyanúsított nagymama, Lois Reiss nővére. A nő a vád szerint tavaly márciusban megölte a férjét Minnesotában, majd a szökés közben Floridában egy hozzá hasonló kinézetű nővel végzett, hogy felvegye személyazonosságát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik