Élet-Stílus

Egy éve történt: nem tudtuk, mi történik az égen, mikor szexrobotbordély nyílt Budapesten

Az elmúlt hetekhez hasonlóan ezúttal is összegyűjtöttük azokat a cikkeket, amik a legjobban érdekelték az olvasóinkat egy évvel ezelőtt.

2018. január 31-én egyszerre volt látható szuperhold, vérhold, kék hold, és holdfogyatkozás. Az egészen ritka és lenyűgöző együttállás alkalmából ebben a cikkben magyaráztuk el, hogy lehet a Hold egyszerre kék és vér, miközben szuper, és még fogyatkozik is:

Bár a Hold állása tényleg különös volt, ezzel együtt nem új jelenség. Nem úgy az első szexrobotbordély, ami Budapesten nyitotta meg a kapuit. Ennek kapcsán látogattunk el a helynek otthont adó belvárosi lakásba, hogy egy videóriport keretében bemutassuk, hogy is kell ezt az egészet elképzelni.

Budapestet is meghódítják a szexrobotok
Meglátogattuk Budapest első szexrobotbordélyát. Mennyibe kerül egy órára egy szexbaba, és elveszik-a prostituáltak munkáját?

Cinthya Dictator és Varga Viktor viharos kapcsolata ismét zátonyra futott, a lány ennek ellenére nem tört össze, sőt. Az Instagram-oldalán közölte követőivel, hogy újfajta felelősséget vesz a nyakába, és a Ziggy névre hallgató cica boldog anyukája lesz.

Cinthya Dictator: Anyuka lettem
A szakítás után nagy felelősséggel kell szembenéznie.

Mindössze 35 évesen elhunyt Koller Katalin egykori Miss Hungary-győztes szépségkirálynő. Pár évvel korábban vallotta be, hogy rákban szenved, és bár a harcot nem adta fel egy pillanatra sem, a betegség végül legyőzte. A gyászoló apa nyilatkozott arról, miként élte meg a család lányuk betegségét.

Édesanyja karjaiban halt meg a szépségkirálynő
Tragikusan fiatalon, 35 évesen hunyt el Koller Katalin egykori Miss Hungary-győztes szépségkirálynő.

Hátborzongató fotógaléria jelent meg arról a mindentől elzárt területről, amit a csernobili katasztrófa utáni radioaktív kihullás a legnagyobb mértékben szennyezett. A zónában megállt az élet, dodzsemek, hangszerek és tornatermi eszközök a természettel összefonódva árválkodnak a helyükön évtizedek óta. A fotók ugyan gyönyörűek, de a katasztrófa emlékét nem feledtetik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik