Élet-Stílus

Halála előtt 14 évnyi karácsonyi ajándékot hagyott 2 éves szomszédjának egy idős férfi

A lány szülei döbbentek néztek, amikor meglátták a becsomagolt ajándékokat.

Amikor a walesi Owen Williams december 17-én kinyitotta az ajtót, és meglátta szomszédja, a 85 évesen elhunyt Ken lányát, kezében egy nagy műanyag zacskóval, az első gondolata az volt, hogy szemét van benne. És a nő arra akarja kérni, hogy segítsen neki kidobni. Nagyot tévedett.

A zacskóban ugyanis becsomagolt karácsonyi ajándékok volt. 14 darab. Amit a nemrég elhunyt szomszéd Williams kétéves kislányának vásárolt, hogy az elkövetkező években oda lehessen adni neki.

A feleségem éppen FaceTime-olt az Írországban élő anyukájával. Amikor kiraktam az ajándékokat a konyhapultra, a feleségem elsírta magát, én is elsírtam magam, és az anyukája is elsírta magát

mondta el Williams a BBC brit közszolgálati adónak.

https://twitter.com/OwsWills/status/1074742485409247234

A szomszéd, akit csak keresztnevén, Kenként említettek, 83 éves volt, amikor Williamsék beköltöztek mellé. Az energikus idős férfi akkor éppen egy 6 méter magas létra tetején állt, és a házon végzett javításokat. Williams elmondása szerint azonnal jóban lettek, a család kutyája meg szinte szerelmes lett Kenbe – köszönhetően a tőle kapott sütiknek.

A Williams-házaspár eleinte nem tudta, hogy kinyissák-e az ajándékokat, amikben nem tudják, hogy mik lapulnak.

„Van pár könyv, 3-4 plüssjáték, és talán pár Duplo”

– mondta el a férfi a BBC-nek. Egyet kinyitottak, és abban egy könyv lapult, de végül Williams a Twitter-oldalán szavazást indított arról, hogy megnézzék-e, mik az ajándékok. És a döntés egyértelmű volt: legyen meglepetés minden egyes évben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik