Élet-Stílus

Ha már itt a karácsony, szólunk, hogy van egy cég, ami finggal teli befőttesüvegeket árul

És még ki is szállítják annak, akinek szeretné.

Így ezüstvasárnap előtt, még épp időben tudtuk meg egyik kedvenc oldalunknak, a LADBible-nek köszönhetően, hogy létezik egy cég, ami befőttesüvegekbe zárt fingszag árusításával foglalkozik. A Farts Direct ráadásul külön karácsonyra készített, ünnepi aromákkal is készül.

A cég 10 fontért (egészen pontosan 9,99 fontért, azaz nagyjából 3600 forintért) szállítja ki a légmentesen lezárt befőttesüveget, amibe egy személyre szóló üzenetet helyeznek el, és persze a kért aromájú fingszagot.

A cég a karácsonyra külön készül. Az eredeti szagok, mint például a vadul hangzó „Curry Napalm” mellett csak az ünnepekre készített fingszagokat kínálnak, mint a „Töltött Becsinált” (Stuffing Shart), vagy a „Kelbimbó Bűzbomba” (Sprout Stench).

Döntött a bíróság: nem zaklatás, ha ráfingik a főnök az alkalmazottra
Hiába követelt 1,8 millió ausztrál dollár, vagyis 195 millió forint kártérítést.

A cég kiemeli, hogy terméküket névtelenül is el lehet küldeni a kiválasztottnak. Ha a rendelő nem írja oda a nevét az üvegbe zárt üzenetre, ők senki sem fogják elárulni, ki küldte a szellentést, legfeljebb bírósági felszólításra.

Hogy a fing mégis hogyan kerül bele az üvegbe? Ezt a cég nem árulta el. A „szupertitkos módszerről” nem lehet tudni semmit, de megnyugtatásul közölték, hogy az üvegbe zárt puki nem gyúlékony, és nem mérgező.

Pucér fenékkel vívtak fingcsatákat
A XIX. századi fingcsatában nemcsak bűzös gázzal lövik egymást, hanem macskát szellentenek ellenfeleikhez és fingbombát vetnek be.

Kiemelt kép: FartsDirect

Ajánlott videó

Olvasói sztorik