Élet-Stílus

X-Faktor: A USNK nyerte az idei szériát

A döntő elején először megnézhettünk rövid összefoglalókat a három döntős, a USNK, a Stolen Beat, és Tamáska Gabriella útjáról a döntőig, gyors visszatekintésekkel az összes korábbi produkcióikról, azán utána elő kellett adniuk azt a dalt, amivel tovább jutottak az első válogatón. Tamáska Gabi hangjához egyáltalán nem ment a dal másodjára sem,amit énekelt, nála jöttek ki a leginkább a hibák. Ezután jöttek a saját produkciók, a USNK természetesen megint új saját dallal jelentkezett, de most a döntő miatt kifejezetten izgultak, picit kevésbé voltak annyira lazák az erdélyi srácok, mint eddig.

Tamáska Gabi bemutatta legelső saját számát, ami kifejezetten jó lett, még ha most is kijött a lány lámpaláza, az egyre terhesebb Kiss Ramóna meg is ígértette vele, hogy a műsor utáni bulin az asztalon fog felszabadultan táncolni.

Az értékelés viszont nagyon kínosra sikeredett,

fel ugyanis Tamáska külsejéről szólt, hogy mennyire szexi, Gáspár Laci pedig ehhez hozzátette, hogy fogyott a műsor alatt a lány 5 kilót.

A Stolen Beat is saját dallal jelentkezett, majd őket követően a tavalyi győztes, Ricco és Claudia adta elő legújabb dalát.

Ricco és Claudia: Le a kalappal Magyarország előtt!
Ricco és Claudia megosztotta velünk jövőbeli terveit, és az énekesek elárulták azt is, miért ők egymás legnagyobb támaszai, miért tartottak ki egymás mellett idáig.

Ezútán elérkezett az első szavazás lezárása, aminek a végén kiderült az idei bronzérmes. A nézők szavazatai alapján

Tamáska Gabi lett a harmadik,

a USNK és a Stolen Beat küzdött tovább a győzelemért.

A következő körben mindketten jelentkeztek önálló produkcióval, a USNK újabb saját dalt adott elő, a Stolen Beat egy Gyöngyhajú lány feldolgozást az Omegától. Ezútán pedig jött az utolsó kör, amiben egy-egy mentorral énekeltek duettet. A Stolen Beat Puskás Peti The Biebers-ével adott elő egy új, közös dalt,aminek ByeAlex volt a szövegírója. ByeAlex másik csapata, a USNK Radics Gigivel adta elő a See You Againt

Wiz Khalifától és Charlie Puth-tól. A szavazás lezására előtt pedig Dér Heni, Opitz Barbi, Missh, és Herceg közös produkciójával adtak időt a szavazásra. Ezután már csak a győztes bejelentése maradt hátra, az idei szériát pedig

a USNK nyerte.

A széria különdíját is a USNK nyerte, így ők léphetnek fel a jövő évi Sziget fesztiválon is a versenyzők közül.

Kiemelt kép: Instagram

Ajánlott videó

Olvasói sztorik