Élet-Stílus

DiCaprio megöregedett, de van utánpótlás fiatal és szép színészekből

A 80-as éveknek ott volt Rob Lowe és Andrew McCarthy, a 90-s éveknek Johnny Depp, Leonardo DiCaprio, majd Freddie Prinze Jr., szóval épp ideje volt már az utánpótlásnak fiatal színészekből, mert utóbbi már évekkel ezelőtt megőszült, DiCaprio pedig már rég elmúlt negyven. Persze nehéz lesz hirtelen megjegyezni ennyi nevet, segít egy picit, hogy a következő egy évtizedben ők kapják majd a szépfiú-szerepeket.

Noah Centineo

Noah Centineót és két szemét A fiúknak, akiket valaha szerettem című filmje kapcsán egyszer már bemutattuk, de azóta szerepelt egy másik, kicsit talán kevésbé szórakoztató tinifilmben, amiben szintén a szépfiú szerepet osztották rá. Centineo így látványosan meg is rekedt a jóképű srác-szerepben, amire Instagramján is erősen rájátszik, mert gyakorlatilag csak és kizárólag saját magáról készült fotókat posztol, amiken vagy bánatosan bámul a semmibe, vagy épp úgy röhög, hogy attól mindenkitől peteérése legyen.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Noah Centineo (@ncentineo) által megosztott bejegyzés, Okt 9., 2018, időpont: 8:28 (PDT időzóna szerint)

Az esetek nagy részében pedig természetesen félmeztelen. Ezzel viszont valószínűleg elérte azt, hogy az ő poszterei lógjanak a tinilányok falán, vagyis hogy ő legyen most az, ami Leonardo DiCaprio volt a 90-es évek végén. Centineónak egyébként már közel 14 millió követője van Instagramon, de nemcsak erre volt jó a hirtelen jött hírnév, hanem arra is, hogy szerepet kapjon a legújabb Charlie angyalai-rebootban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Noah Centineo (@ncentineo) által megosztott bejegyzés, Szept 15., 2018, időpont: 12:06 (PDT időzóna szerint)

Timothée Chalamet

Timothée Chalamet már nem az a klasszik jóképű típus, aki egy tinifilmben eljátszhatná a focicsapat kapitányát, de a Szólíts a neveden című filmmel nemcsak egy halom rajongót szedett össze magának, hanem egy Oscar-jelölést is, mellette pár új filmszereppel. Annyiban egyébként ő is belefér a szépfiú kategóriába, hogy a készülő Kisasszonyok-feldolgozásban ő alakítja majd Laurie-t, akit az eredeti, 1994-es filmben Christian Bale játszott. Egyébként szerepet kapott Denis Villeneuve Dűnéjében is, illetve itt forgatta Magyarországon a The King című film jeleneteit. Egyáltalán nem mellékesen pedig Lily-Rose Depp a barátnője, aki Johnny Depp és Vanessa Paradis lánya.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Timothée Chalamet (@tchalamet) által megosztott bejegyzés, Febr 12., 2017, időpont: 9:52 (PST időzóna szerint)

Nick Robinson

Nick Robinson A Love, Simon című filmből lehet ismerős, ami az egészen szörnyű, Kszi, Simon címet kapta itthon. Centineóval ellentétben Robinsonnak csak tizedannyi, 1,4 millió követője van Instagramon, persze ő nem is árasztja el naponta az oldalát félmeztelen szelfikkel. Lehet hogy emiatt kapott kevesebb filmszerepet is a Love, Simon után, pedig ő is szépfiú, és nem kevésbé tehetséges, mint a többiek. Pár poszterre azért valószínűleg ő is felfér majd.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nick (@therealnickrobinson) által megosztott bejegyzés, Júl 6., 2017, időpont: 4:25 (PDT időzóna szerint)

Ansel Elgort

Ansel Elgort a többiekkel ellentétben már korábban elkezdte építeni a szépfiú-imidzsét. A csillagainkban a hiba című film egyik főszereplőjeként lett igazán ismert, aztán a tiniken túl mások is megismerték, amikor szerepelt a Baby driverben. Aki a fotója láttán úgy érezné, hogy azonnal menne repjegyet venni, hogy aztán elvetesse magát Elgorttal, azt most el fogja szomorítani a hír, hogy évek óta együtt van középiskolai szerelmével, Violetta Komyshannal, aki mindennek tetejébe még balerina is, csak hogy tényleg mindenki szörnyen érezze magát.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ansel Elgort (@ansel) által megosztott bejegyzés, Okt 4., 2018, időpont: 2:25 (PDT időzóna szerint)

Taron Egerton

Taron Egerton még épphogy befér a fiatal szépfiú kategóriába, mert van még két éve a harmincig. Először Colin Firth oldalán sikerült megjegyezni a walesi színész arcát, pedig Colin Firth mellett nehéz mást is észrevenni. Egerton a Kingsman: A titkos szolgálat című filmben szerepelt akkor, ami kapott még egy folytatást, harmadik részét pedig jelenleg is forgatják. És bár azóta szerepelt még az Eddie, a sasban is, az igazán nagy ismertség csak most fogja őt elérni azzal, hogy ő lesz Robin Hood az új Robin Hood-filmben, amit már épp ideje volt leforgatni, mert a Kevin Costneres verzió már eléggé megavasodott. A szépfiúsága ellenére ő lesz Elton John a Rocketman című filmben, aminek kedvéért sikerült őt könnyedén elcsúnyítani egy szemüveggel és egy parókával. Egerton és Elgort egyébként együtt is szépfiúskodtak egy sort nemrég Kevin Spacey mellett a Billionaire Boys Clubban, ami végtelenül rosszul sikerült, de arra pont jó, ha az ember fiatal és szép színészeket akar nézegetni. Egertonnak amúgy nincs Instagramja, úgyhogy be kell most érni egy róla készült giffel:


via GIPHY

Vagy kettővel:

via GIPHY

Kiemelt kép:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik