Kultúra

Budapesten fotóztak le az Oscar-díjra jelölt Timothée Chalamet

Budapesten fotózta le olvasónk Timothée Chalamet, akit idén Oscar-díjra jelöltek a Szólíts a neveden című filmben nyújtott alakításáért. ( A filmről itt írtunk bővebben.) A Velvet úgy tudja, Timothée a körúton sétálgatott, aztán amikor többen felismerték, akkor gyorsan beugrott egy taxiba. A lap egyik olvasója azt írta:

A The King című film bizonyos jeleneteit egy Tát nevű kedves kis városka dunai szigetén forgatták. A sziget a forgatás idejére le volt zárva a nagyközönség előtt!

Nemrég arról írtunk, hogy Timothée Chalamet lehet a főszereplője Denis Villeneuve Dűnéjének, amit legalább részben valószínűleg a budapesti Origo filmstúdióban fognak forgatni. A híres sci-fi újrafeldolgozása a Szárnyas fejvadász 2049 után a második filmje lehetne a rendezőnek, ami nálunk forog. Chalamet már a végső megbeszéléseket folytatja a filmet gyártó Legendary stúdióval, úgyhogy már szinte biztos, hogy ő fogja alakítani Paul Atreidest, a sivatagbolygóra száműzött herceget, aki a helyi lakosság segítségével áll bosszút családjáért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik