Élet-Stílus

Győzze le hamarabb a náthát! (x)

Takonykór, megfázás, meghűlés – akárhogyan is nevezzük, a nátha az összes hétköznapi nyavalya közül talán az egyik legutálatosabb. Ha elkapta, essen túl rajta minél gyorsabban!

 

Így támad a nátha

Az ember eleinte csak egy kis torokkaparást érez. Aztán már az orra is folyik. A végén rázendít, és köhög éjjel-nappal. Az egész kórság eltart úgy egy hétig, a szenvedő alany pedig legszívesebben kibújna a bőréből, annyira gyűlöli ezt az egész helyzetet. Holott a nátha még csak nem is számít súlyos betegségnek! Igaz, ha valaki nem fekszi ki rendesen, az esetleg kialakuló szövődmények már okozhatnak nagyobb bajt. De ne fessük rögtön az ördögöt a falra. Vegyük az egyszerű alapesetet, amikor az ember fekszik az ágyban egy nagy doboz zsepivel (kivéve a mártírtípusúak, akik csakazértis bevánszorognak a munkahelyükre), és egyre csak azon töri a fejét, vajon mi segíthetne rajta.

Az antibiotikumot el lehet felejteni, elvégre a náthát vírusok okozzák, amelyekkel szemben az antibiotikumok ugyebár hatástalanok. Helyette hadd ajánljunk egy olyan, hagyományos növényi gyógyszert, amellyel lerövidíthető a megfázás időtartama! Ez gyógyszer az Esberitox Forte.

                      Vény nélkül kapható hagyományos növényi gyógyszer

 „Turbózza fel” az immunrendszerét!

Az Esberitox Forte sem afféle „csodapirula”, amit elég volna lenyelni és máris minden náthatünet elillan. Ez sem szünteti meg azonnal a náthát, a gyógyulás folyamatát viszont felgyorsíthatja. Senki sem ragaszkodik a teljes hétig (vagy még tovább) tartó szenvedéshez, ha akár négy-öt nap alatt is „letudhatja” a náthát!

Az Esberitox Forte növényi gyógyszer, amely 2-3 nappal lerövidítheti a megfázás időtartamát. A tabletta háromféle gyógynövény – echinacea, tuja és vadindigó – hatóanyagainak kombinációja, melyek immunerősítő hatása külön-külön is ismert.

Az echinacea (magyarul kasvirág) fokozza az immunrendszer vírusellenes aktivitását, a tujában lévő hatóanyagok pedig „riadóztatják” a fehérvérsejteket, amelyek a kórokozók elpusztítására hivatottak. A vadindigó szintén az immunrendszert serkenti harcra. Ennek a három hasznos gyógynövénynek az együttes alkalmazásával sikeresen lerövidíthetjük a nátha gyógyulásának időtartamát, és még a meghűlés kínzó tüneteit is enyhébbnek érezhetjük. Az Esberitox Forte hagyományos növényi gyógyszer, amely a patikában recept nélkül kapható. Másik változata, az Esberitox Mini a négy évnél idősebb gyerekeknek adható.

 

HAGYOMÁNYOS NÖVÉNYI GYÓGYSZER.

A JAVALLATOKRA VALÓ ALKALMAZÁSA A RÉGÓTA FENNÁLLÓ HASZNÁLATON ALAPUL.

A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT,

VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT, GYÓGYSZERÉSZÉT!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik