Videó

Ötkor kelnek, óriásit tekernek, és mégis egész nap frissek

Reggel ötkor ébredni sokaknak felér azzal, hogy egész nap álmosan hunyorogva üljenek a munkahelyükön, a Coffee Ride reggeli túráira indulók tucatjai azonban egyáltalán nem ilyen emberek: az eleinte csak szerdánként induló túrákon előbb csak néhány biciklista tűnt fel, de a létszám gyorsan nőtt.

A jókora baráti társasággá vált csapatból szép időben akár százan is nyeregbe pattannak, hogy hatvan-kilencven kilométert tekerjenek, mielőtt megkezdenék a munkanapot. A meleg napoknak ugyan már vége, de a legkeményebbek még most, decemberben is összegyűlnek, hogy a nehezen induló reggel és az utolsó pillanatban felhajtott kávé helyett az ébredő városban és a környező utakon rájuk váró kilométerekkel küzdjenek meg.

Legutóbbi találkozójukon Katz riporter is elkísérte őket, hogy testközelből tapasztalja meg a felszabadító reggeli testmozgás örömét. Nem jött össze neki, de a siker nem a lazán a biciklijén hagyott gyerekülésen múlt.

Eljött a melegvizes wellness igazi szezonja! A gyógyvíz ellazít és új erővel tölt fel. A Danubius szállodákban jó konyha, figyelmes kiszolgálás, masszőrök és gyógytornászok gondoskodnak a testi jólétünkről és családias hangulat a zavartalan pihenésről.
Legfrissebb videók
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik