Élet-Stílus

Itt a simításra színét változtató ruha – videó

Olyan, mint egy élvonalbeli politikus: kétszínű, és bármikor meg tud változni.

Előfordult már veled, hogy indulás előtt nem tudtál dönteni két ruha között? Ott álltál – már késésben – és azon gyötrődtél, hogy melyik lenne a jobb választás?

Vagy kérdezek mást: olyasmit már átéltél, hogy elmentél egy másik városba esküvőre, és jó lett volna mást viselni a szertartáson, mint este a lagziban?

És az már megtörtént veled, hogy elmentél egy bulira, és ott derült ki, hogy a barátnőd is ugyanolyan színű ruhát visel, és emiatt kínosan érezted magad?

Amennyiben a fenti kérdések közül bármelyikre igen a válasz (és női ruhákat viselsz), akkor most elmondunk egy jó hírt. Vagyis nem, inkább megmutatjuk.

A tervező (Adonis West Miamiból) a Seventeennek elmondta: a ruha megalkotásakor olyan lányra gondolt, aki szeretne egy adott szettben befutni egy helyre, és egy másikban távozni.

Sikerült. A kifordítható flittereknek köszönhetően egy kis simogatással a szín átváltható aranyból fehérre és viszont – vagy akár itt-ott kétszínűnek is hagyható, na, úgy minimalizálható igazán az egy légtérben azonos outfittel rendelkezők száma.

A ruha egyelőre nem került kereskedelmi forgalomba, de a hírek szerint 800 dollár (230 ezer forint) körüli áron árulják majd.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik