Élet-Stílus

Egy potyagóllal nyert a Debrecen

A bajnoki elsőségét hétfőn bebiztosító Debrecen egy potyagóllal nyert a Zalaegerszegen a Borsodi Liga 29. fordulójának pénteki mérkőzésén.

Az első negyvenöt percben egyértelműen a a házigazda Zalaegerszeg akarata érvényesült. A már bajnok debreceniek visszafogottan játszottak, a ZTE helyzetek sokaságát alakította ki, amelyeket rendre el is hibázott, kétszer pedig a kapufát találta el. A szünet után a cseréket követően feljavult a bajnok játéka és megérdemelten vitte el a három pontot a fokozatosan elfáradó Zalaegerszeg otthonából.

A három pont sorsát egyébként egy potyagól döntötte el. Az 51. percben Leandro 25 méterről, váratlanul lőtt, Lipcakot nagyon meglepte a lövés és a labda a kapus kezei között a jobb alsó sarokba vágódott. A Debrecen, amely 21. sikerét aratta a szezonban, már korábban megnyerte a bajnokságot, a ZTE harmadik helyen áll, egy meccsel többet játszva három pont a lemaradása a második MTK együttesével szemben.

Borsodi Liga, 29. forduló:
Zalaegerszeg-Debrecen 0-1 (0-0)
Gól:
Leandro (51.)

Szombati program:

Kapcsolódó linkek


magyarfoci.lap.hu
sport.lap.hu


REAC-Tatabánya, 18:00
Paks-Vasas, 18:00
Honvéd-Diósgyőr, 19:00
Sopron-Vác, 19:00
Pécs-Kaposvár, 19:00

Hétfői program:
Újpest-Fehérvár, 18:00

Keddi program:
Győri ETO FC-MTK, 18:00

Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!



Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik