Élet-Stílus

Fergusont és Benítezt kritizálja a Sheffield edzője

Neil Warnock, a Sheffield United menedzsere szerint a Manchester United és a Liverpool sportszerűtlensége is közrejátszott abban, hogy csapata végül kiesett az angol labdarúgó Premier League-ből.

„Pályafutásom legnagyobb sikere lett volna, ha benntartom a Sheffield Unitedet az élvonalban. Most nagyon csalódott vagyok, edzőként még nem éreztem magam ilyen rosszul” – nyilatkozta Neil Warnock. A Sheffield United sorsa az utolsó fordulóban dőlt el azzal, hogy hazai pályán 2-1-re kikapott a szintén a kiesés ellen menekülő Wigan

Kapcsolódó link


angolfoci.lap.hu
sport.lap.hu

együttesétől, ámbátor a szakember szerint a bajnok Manchester United és a Liverpool sportszerűtlensége is befolyásolta a pontvadászat végeredményét.

Warnock nehezményezi, hogy a Sir Alex Ferguson és Rafa Benítez nem a legerősebb összeállításban küldte pályára csapatát a West Ham (0-1), illetve a Fulham (0-1) elleni meccseken. „Csalódtam a Manchesterben, reméltem, hogy komolyan veszi a szezon utolsó meccsét, ezzel szemben Rolando, Giggs és Scholes is a padon kezdett, Vidics pedig pályára sem lépett, pedig Ferguson a hét közepén még arról beszélt, hogy a legjobb csapatát szerepelteti” – füstölgött Warnock, és ehhez még hozzátette: a vasárnap pályára lépő Manchesterből legalább az összes játékost ismerte, míg a Fulham otthonában egy héttel ezelőtt szereplő – és 2-1-es vereséget szenvedett – Liverpoolban két olyan labdarúgó is játszott, akikről még csak nem is hallott. „Ezek a dolgok még inkább megkeserítik a búcsút” – foglalta össze a lényeget Warnock.


Fergusont és Benítezt kritizálja a Sheffield edzője 1

A Sheffield United az utolsó körben hazai pályán kapott ki (BBC)



Sir Alex Ferguson is megszólalt az ügyben. „Megértem a sheffieldieket, de mindent megtettünk a győzelemért a West Ham ellen, így jogtalanul kritizálnak minket. Ha Warnock megnézi a statisztikát, látni fogja, hogy nem volt szerencsénk: 25-szor lőttünk kapura, az ellenfél négyszer a gólvonal előtt mentett, és ide tartozik, hogy egy tizenegyest nem fújt be nekünk a játékvezető” – magyarázta a bajnok Manchester United skót edzője.

Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!



Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik