Élet-Stílus

Carvalho és Ballack kihagyja a kupadöntőt

A Chelsea portugál trénere szerint Ricardo Carvalho és Michael Ballack biztosan nem fog pályára lépni a az FA Kupa május 19-ei fináléjában a bajnokságot már megnyerő Manchester United együttese ellen.

A német középpályást másfél hete műtötték meg Münchenben, és ugyan már együtt edz a csapattal, de a nagy presztízsű találkozóra biztosan nem lesz teljesen fitt. A portugál védő a Bolton elleni bajnokin sérült meg a térdén. „Michael játékára nulla százalék az esély, Ricardo esetében pedig egy százalék” – mondta a portugál mester, aki a csapattal négy trófeát akart az idei szezonban nyerni, de a bajnokságban és a Bajnokok Ligájában már biztosan nem ér fel a csúcsra. A Ligakupát még korábban megnyerte a londoni csapat az Arsenallal szemben, május 19-én pedig a Wembley-ben dől el az FA Kupa sorsa.

Mourinho cáfolta azokat a sajtóban megjelent híreket, amelyek szerint megharagudott volna Ballackra, aki a klub kérése ellenére Németországban feküdt kés alá. „Michael sérült. Az ilyen játékosokkal az orvosoknak kell foglalkozniuk. Az én feladatom az, hogy az egészséges focistákra koncentráljak.”

Kapcsolódó linkek

chelsea.lap.hu
sport.lap.hu


Lapjelentések szerint a portugál szakvezető egyáltalán nem őrült annak, hogy a tavalyi vébén bronzérmes csapat vezéregyénisége, a szezon hajrájában, a sorsdöntő meccsek előtt operáltatta meg magát. A német a napokban visszatért Londonba, és röntgenképekkel, orvosi papírokkal bizonyította, hogy halaszthatatlan volt a beavatkozás.

Mourinho állítólag el is fogadta az érveket, és a haragját feltehetően ezek után a csapat orvosára, Bryan Englishre zúdítja. A szakember már februárban magára haragította a trénert, és hivatalosan kért bocsánatot az egyesület weblapján, miután John Terry a vártnál jóval hamarabb visszatérhetett a csapatba.

Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!



Ajánlott videó

Olvasói sztorik