Szórakozás

Csala Zsuzsa milliomos volt

A múlt héten elhunyt színésznőről mindenki úgy tudta, hogy alig tudott megélni kevés nyugdíjából, ám most úgy tűnik, százmilliós vagyont hagyott örököseire.

Csala Zsuzsa nagyon szerényen élt, legalábbis ezt a látszatot keltette. Sokat panaszkodott 37 ezer forintos nyugdíjára, amikor pedig tavaly nyáron elöntötte budakalászi házát a víz, a barátok és kollégák segítették ki, akiknek megemlékezéséről már írtunk, sőt még rajongóitól is kapott anyagi támogatást.


Fotó:TV2

Mindeközben a komika műkincseket gyűjtött otthonában. Az értékes festményeket és bútorokat, valamint a hírességektől származó relikviákat titkolta mások elől. Ráadásul néhány évvel korábban, 120 millió forintért elkelt rózsadombi villájából is szép összeg maradt a zsebében.

Több munkatársa is alátámasztotta a fentieket. Egyikük nem értette miért nem él boldogan a pénzből: “Én sem értettem mindig őt. Én a helyében abból a pénzből utaztam volna, megpróbáltam volna boldogan eltölteni az utolsó éveimet. Ehelyett még utazni is Anettka és Rezső hívta meg korábban. Zsuzsa élhetett volna százszor jobban is.” Míg egy másik ismerős szerint lelki problémákkal küzdött: “Zsuzsának a budai ház eladása után nem voltak anyagi gondjai, csak lelkiek. A fennmaradt összegből százhúsz éves koráig is élhetett volna.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik