Szórakozás

Nem tudni, ki örökli Csala Zsuzsa százmillióját

A legendás komikának nem keserítette pénztelenség az utolsó éveit.

Egyelőre nem tudni, ki örökli a napokban elhunyt Csala Zsuzsa vagyonát. A színésznőnek nem kellett szűkölködnie utolsó éveiben: a Bors szerint miután eladta budai villáját és egy ártéri ingatlanba költözött, mintegy százmillió forintja maradt.

“Zsuzsának a budai ház eladása után nem voltak anyagi gondjai, csak lelkiek. A fennmaradt összegből százhúsz éves koráig is élhetett volna. Úgy tudom, a pénzt az unokaöccse, Péter kezelte, aki sokat tartózkodott külföldön” – mesélte a napilapnak az elhunyt egy neve elhallgatását kérő barátja.

Fotó: TV2

Csala Zsuzsa ráadásul korábban húszmillió forintot adott kölcsön Fehér Anettkának, ennek létezéséről a bíróság előtt is be kellett számolnia. Anettkát ugyanis beperelte elhunyt férje, Forgács Rezső lánya és édesanyja, Kriszta, akik szerint hamis volt a rendező végrendelete. Csala a tárgyalásokon azt mondta, húszmillió forintot adott kölcsön Anettkának és Rezsőnek, amit otthon tartott. Anettka örökségéből szerette volna visszakapni az összeget, ám nem tudni, sikerrel járt-e. Csala Zsuzsát akkor nagyon megviselték a történtek, hiszen okirat-hamisítással is megvádolták.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik