Szórakozás

Jakupcsek Gabiéknál nem tabu a szex

A műsorvezető két nagyfiával, és a kislányával is őszintén beszél a szexualitásról, igaz mindenkivel a maga szintjén.

Jakupcsek Gabi egy fogamzásgátlással és a magyarok szexuális szokásaival kapcsolatos felmérés megdöbbentő eredményeit részletező beszélgetés háziasszonyaként beszélt nyíltan a szexualitásról. A felmérés szerint ugyanis rengetegen nincsenek tisztában a megfelelő fogamzásgátló módszerekkel, vagy egyszerűen nem foglalkoznak vele, éppen ezért sajnálatosan magas a nem kívánt terhességek és az abortuszok száma.

“Nagyon fontos a felvilágosítás, és az, hogy a gyerekekkel nyíltan beszéljünk erről a témáról, természetesen mindegyik korosztállyal a maga szintjén. Sajnos a felmérés azt mutatja, hogy sok felnőtt szintén felelőtlenül gondolkodik a témában, ez talán a gyerekkorban hiányos felvilágosítás miatt is lehet” – kommentálta az eredményeket a Hír24-nek az intelligens férfiakhoz vonzódó Jakupcsek.

A műsorvezető azt is elárulta, náluk olyan szinten nem tabu a szex, hogy a nagyfiainál pontosan tudta, mikor volt az első alkalom, amire fel is készítette a fiúkat.

“Nyilván nem szeretném kiszolgáltatni a fiúkat, de annyit elárulhatok, hogy nálunk nyitott, őszinte téma a szexualitás. Megbeszéltünk mindent, és tudtam, mikor történt meg. A fiúkat főleg az apukájuk világosította fel, a kislányomnál viszont szerintem ez az én feladatom lesz. Ő öt éves, és már most túlléptünk a ’gólya hozza a babát’ mesén. Ez a dolog nála még inkább mese, de ez az ő szintjén rendben is van így. Azt már tudja, hogy hogyan fejlődik a baba a mama hasában, ám néha már kérdezget olyanokat is, hogy jó-jó, de hogyan kerül oda? Az az érdekes, hogy mindig hamarabb történnek meg dolgok a gyerekekkel, mint anno a szüleikkel, ezt is figyelembe kell venni, mert a mai gyerekek már nagyon korán érdeklődnek a téma iránt, a testi fejlettségük pedig megelőzi a lelkit” – tette hozzá Jakupcsek Gabriella.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik