Szórakozás

Jakupcsek: “Nem tudok férfi nélkül élni”

"Egy férfi legyen okos" - vallja Jakupcsek Gabriella. A műsorvezető elárulta, mindig is a kreatív, erős, intelligens férfiakhoz vonzódott.

Egy nő férfiakhoz való viszonyát egész életen át befolyásolja az, hogy milyen kapcsolatban volt az édesapjával. Jakupcsek Gabriella esetében ez egy kicsit másként alakult.

“Az édesapám korán meghalt, így az ő szerepét a nagyapám töltötte be. Rendkívül erős, markáns egyéniség volt, akárcsak én. Állandóan vitatkoztunk. Talán épp ez az oka annak, hogy csak azokra a fiúkra, férfiakra tudtam felnézni, akik egyéniségek” – mesélte a Storynak a műsorvezető. Gabi hozzátette, büszke arra, hogy egykori kedveseivel és volt férjével is baráti maradt a kapcsolata.

“Soha sem kellett felhívni magamra a figyelmet, és különösebb akciókba sem kellett kezdenem, hogy észrevegyenek. Vonzom a férfiakat, mint ahogyan ők is vonzanak engem. Ennek örülök, mert soha nem bírtam és most sem is tudok férfi nélkül élni” – teszi hozzá, nem titkolva, hogy neki is voltak tévedései.

Mint már megírtuk, március 18-tól új műsorral jelentkezik Jakupcsek Gabriella az M1 képernyőjén, ahová nemcsak a nőket, hanem a férfiakat is várják a műsor készítői. Civil témákról beszélgetnek – minden alkalommal egy-egy közismert férfit is bevonva a társalgásba.


Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik