Szórakozás

Jakupcsek Gabriella összeköltözik Csiszár Jenővel

Új elemekkel tér vissza idén nyáron a Balatoni nyár az M1 képernyőjére. A műsorvezetők már készülnek a nyári szezonra, bár néhányan egyelőre még nem tudják, hogyan jutnak majd munkába reggelenként.

Június 17-én indul útjára a Balatoni nyár, a közszolgálati televízió reggeli magazinja. Mádai Vivien a műsorban debütál majd élő műsorvezetésből a közszolgálati csatornán.

„Régi vágyam volt a közszolgálati televíziózás, és nagyon örültem, amikor a casting után megcsörrent a telefonom a hírrel, hogy jöhetek. Harsányi Leventével fogok műsort vezetni, és egyáltalán nem félek az élő bejelentkezésektől. Levivel amúgy is jóban vagyunk, és szerintem nagyon jó kis műsort fogunk csinálni együtt” – mondta el a Hír24-nek a Balatoni nyár sajtótájékoztatóján Mádai Vivien.

Fotó: RTL Klub

Jakupcsek Gabriella egész nyárra leköltözik a Balaton déli partjára a kislányával, ahol majd nagyfiai és férje is csatlakozik hozzájuk időről időre. Azt ugyan még nem tudja, hogyan jut el a révfülöpi forgatásokra, erre azonban már több terve is van.

„Az egyik lehetőség, hogy hajóval közlekedem majd, bár ez kissé hosszadalmas lesz, a másik pedig, hogy Csiszár Jenőékhez költözöm családostul. Most jelezném, hogy készüljön még néhány hűtővel, mert sokan leszünk” – viccelődött Jakupcsek Gabriella műsorvezetőtársával.

A Balatoni nyár idén számos újdonsággal jelentkezik majd. Nem csak a Balaton partjáról jelentkeznek a műsorvezetők, de az ország több pontjára is ellátogatnak, és a legnagyobb kulturális programokról, fesztiválokról is tudósítanak. Gaskó Balázs idén álruhát ölt, és kipróbálja, milyen a tetoválómesterek vagy éppen a hajósinasok élete.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik