Sírva rohant ki egy nő a vasúti kocsiból, miután egy férfi maszturbálni kezdett előtte, ezzel magyarázta tettét a szatír

„Annyira felizgultam, hogy nem láttam más megoldást” – mondta a szatír.

Felfüggesztett fogházbüntetést kért a Szerencsi Járási Ügyészség arra a 23 éves férfire, aki július közepén önkielégítést végzett a Miskolcról Szerencsre tartó személyvonaton.

Jogg Zsolt, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség helyettes szóvivője az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt mondta, hogy a szeméremsértés vétségével vádolt férfi beismerte a bűnösségét.

Azt mondta, hogy nagyon megtetszett neki a szőke lány, és először csak olyanokat mondott neki, hogy mennyire szép és csinos. Állítása szerint annyira felizgult, hogy nem látott más megoldást a nemi vágyai kielégítésére

– mondta az ügyész.

A vádirat szerint az elkövető július közepén, éjszaka egy kocsiban utazott a fiatalkorú férfi ismerősével és egy számára ismeretlen nővel. Menet közben a férfi a vele szemben ülő nőnek szexuális tartalmú megjegyzéseket tett, majd a nadrágját letolta, elővette a nemi szervét, és a nőre nézve, hozzá beszélve, maszturbálni kezdett.

A lány nagyon megrémült a férfi szexuális ajánlataitól és cselekményétől, sírva fakadt, majd leszállt a legközelebbi vasútállomáson. Az elkövető futva távozott a helyszínről.

Az ügyészség felfüggesztett fogházbüntetést kért a fiatal férfire, azzal, hogy rendeljenek ki mellé pártfogót a próbaidő idejére és külön magatartási szabályként írják elő a számára, hogy vegyen részt közösségi foglalkoztató programban és életvezetési tanácsadáson.