Kismama és a magzata is meghalt az M3-as autópályán történt balesetben

A nő nem volt bekötve, további három ember sérült meg a balesetben.

Egy kismama volt az éjszakai autóbaleset halálos áldozata: az RTL Híradó számolt be a vasárnapra virradóra az M3-ason, Mezőkövesd közelében történt baleset részleteiről. Reggel még csak annyit közölt a rendőrség, hogy két, azonos irányba haladó gépjármű ütközött össze a 125. kilométerszelvényben, az autókban utazó két-két személy mindegyike megsérült, egyikük olyan súlyosan, hogy a helyszínen elhunyt.

A nő – aki az RTL információi szerint nem volt bekötve – kirepült az autóból, amikor a kocsit, amiben utazott egy ukrán rendszámú kisbusz egy másik mikrobusz elé lökte. Úgy tudják, a kismama félidős várandós volt, magzata sem élte túl a tragédiát, a férje pedig súlyosan megsérült. A mikrobuszban egy román házaspár utazott, közülük a férfit életveszélyes állapotban szállították kórházba, a balesetet okozó kisbuszban senki sem sérült meg.

Magyarországon egy nap alatt összesen négyen haltak meg közúti balesetben: egy motoros Gyöngyöspatán, míg Bakonybélnél és Berettyóújfalunál autósok haltak meg.