Brutális balhé volt egy budapesti McDonalds parkolójában, életveszélyesen megszúrtak bajonettel egy férfit

Egy nő miatt verekedett össze két társaság. Hat főt őrizetbe vettek.

Brutális balhé volt hétfőn este fél kilenc körül az egyik budapesti McDonalds parkolójában. A BRFK az esettel kapcsolatos közleményében azt írta, hogy két embert megvertek, egyiküket pedig bajonettel meg is szúrta egy társaságnak az egyik tagja az egyik pesterzsébeti gyorsétteremnél.

A megszúrt 35 éves férfit életveszélyes állapotban vitték kórházba, társát könnyű sérülésekkel látták el. Az elkövetők autókkal menekültek el a helyszínről. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztálya életveszélyt okozó testi sértés és csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett miatt indított nyomozást. Azt írták, hogy hat feltételezett elkövetőt 24 órán belül azonosítottak és elfogtak – egyikük önként jelentkezett a rendőrségen.

A nyomozás eddigi adatai szerint az egyik későbbi áldozat kezdeményezte a 27 éves haragosával lévő találkozót a Széchenyi utcában lévő gyorsétterem parkolójában. Egy nő miatt volt konfliktus köztük, és ezt akarták tettleg lerendezni. A 36 éves férfi egy barátját hozta magával (őt szúrták meg később), míg ellenlábasa többedmagával érkezett. A helyszínre érkező két társaság azonnal egymásnak esett. A hat feltételezett elkövetőt őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatásukat