Belföld

Magyar Péter megnyitná az ügynökaktákat

Szajki Bálint / 24.hu
Szajki Bálint / 24.hu
Arra reagált, hogy a Fidesz új kommunikációs igazgatója ismét lebaloldalizta.

Menczer Tamás 444-nek azt mondta, félti Magyar Péter barátnőjét. A Fidesz új  kommunikációs igazgatója szerint ennek oka, hogy véletlenül elárulta, külföldiek segítették  a szombati nagygyűlés szervezését. Azt mondta, bízik benne, hogy

a nadrágszíj a nadrágon marad, és a hölgynek semmilyen bántódása nem lesz.

Menczer Tamás nemcsak ezzel utalt vissza Varga Judit volt igazságügyi miniszterre, az új fideszes narratívának megfelelően immár arról is beszélt, hogy Magyar Péter korábban azért kaphatott pozíciókat, mert alkalmasnak találták a feladatra, ám bebizonyosodott, nem az.

Szerinte a Kossuth téren legfeljebb 30 ezren lehettek, Magyar Péter pedig „hazatalált a baloldalra”. Úgy vélte: a kegyelmi ügynek azzal vége, hogy K. Endre szabadon engedéséért Novák Katalin vállalta a felelősséget.

A Fidesz kommunikációs igazgatója közösségi oldalán megosztotta az interjút. Az Index szúrta ki, hogy a posztja alatt megjelent Magyar Péter reagálása.

Na, figyelj Tomi, szállj le a családomról, szállj le a barátnőmről, eleget ártottatok ti már nekik, csak hogy a hatalmatokat mentsétek.

Magyar Péter emlékeztetett rá, a Fidesz a mai napig nem kért bocsánatot a bicskei áldozatoktól. A Talpra Magyarok Közösségének alapítója, aki immár a Tisza Párt alelnöke is, jelezte szívesen segít Menczernek, hogy ne beszéljen marhaságokat.

Jelezte: nem háborúpárti, nem támogat semmilyen fegyverszállítást, sohasem volt és lesz baloldali.

Nekem nem kommunista ügynökök és pártfunkcionáriusok a felmenőim, ellentétben a Fidesz vezetőivel. Van egy »jó« hírem Orbán Viktornak és Gyurcsány Ferencnek, az új kormány egyik első döntése az ügynökakták megnyitása lesz, amit nem véletlenül akadályoznak közösen évtizedek óta.

A kommunista ügynökakták nyilvánosságra hozatalát egyébként az LMP hosszú évek óta szorgalmazza, ám azt a kormánypártok mindig leszavazzák.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik