Belföld

Kovács Zoltán Magyar Péterről: Következmények nélkül nem lehet ezt hosszú távon művelni

Szajki Bálint / 24.hu
Szajki Bálint / 24.hu

„Teljesen nyilvánvaló, hogy Magyar Péter a kormányon próbál bosszút állni. Elhagyta a felesége és elvesztette a kormányzati állásait, ez bosszúállásra sarkallja. És mindezt egy ilyen baloldali közegben teszi” – így értékelte a Hír Tv-ben Kovács Zoltán Magyar Péter szerdai kijelentéseit. Magyar kihallgatása után a Fővárosi Nyomozó Ügyészség épülete előtt a többi között arról beszélt, hogy Rogánék manipulálták a Völner-Schadl-ügy iratait, és állítását bizonyítékokkal tudja alátámasztani. Kovács szerint Rogán Antal korábban már nyilvánvalóvá tette, hogy soha nem találkozott Schadl Györggyel.

Mendemondákra alapozva próbál politikai karriert építeni. A valóság majd meg fogja mérni az ő tetteit és kijelentéseit. De azért azt gondolom, hogy következmények nélkül nem lehet ezt hosszú távon művelni

– tette hozzá a Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára. Szerdán az ügyészség képtelennek nevezte Magyar állításait, Kocsis Máté Fidesz-frakcióvezető pedig már arról beszélt, hogy Magyarnak felesége szerezte a kormányzati munkahelyeit. Schadl György pedig egy mondattal reagált Magyar Péter állításaira.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik